Ledig idag

eller borde jag säga det rätta? Arbetslös idag! Jag är ju officiellt arbetslös. MEN, jag har ett s.k extrajobb. Som tur är så får jag en hel del timmar där. Eller vänta... jag har två... =) Har arbetat en hel del på det ena och var på det andra och arbetade i helgen. Fredag till söndag blev 29 timmars arbete. Idag blev alltså en "ledig" dag. Hade planerat massor med saker att göra hemma idag. MEN har inte pallat göra så mycket. Har huvudvärken som inte vill släppa taget trots tabletter. Känns inte riktigt rättvist. Men, imorgon jobb igen! =)

Läkarbesök

Idag var jag hos doktorn. Har haft ont i mitt högra knä sedan i slutet av augusti. Jag har avfärdat det en aning. Jag är ju överviktig och det kan ju vara jobbigt för knäna. Jag fick ont när jag började jobba inom äldreomsorgen och jag reagerade inte särskilt eftersom jag tidigare haft ett stillasittande arbete och plötsligt hade jag ett jobb där jag skulle röra mig hela dagen med en del lyft och böjande på knäna. Sen i november började jag ju på UL och där står man i butik, ibland hela dagen.
Knät blev inte bättre. Vilket jag inbillade mig att det skulle...
När doktorn tittade på knät idag så var det inte allt hon gjorde. Hon tryckte och vred och hade sig. Frågade "gör det här ont?" Jag vred mig i smärta och sa "JA!" Mitt besök hos henne resulterade i att jag ska röntgas och till ortoped. Hon sa att minisken kan ha skadats när jag ramlade. För... att jag har ont i mitt högerknä beror på halkolyckan den 25/2-2010. Att det inte gjort ont innan beror på att jag först vilade i 6 veckor och sedan hade jag ett stillasittande arbete och efter det ett annat stillasittande arbete. Träna har jag inte gjort eftersom det gjort ont. Det är ju tyvärr så att jag bangar träning när det gör ont.
Rätt kul... NOT! "Ja, en kallelse får du nog inom 3 mån." Något att se fram emot alltså.... =/


RSS 2.0