ledig dag

Ska man ha dålligt samvete? Hmm, jag vet inte... idag är jag ledig (hela dagen). Har inte gjort något "vettigt" alls. Sovit, tittat på tv, surfat, ätit, sett till att katten fått lite mat och kärlek och jag har duschat. Ungefär så.. jo, jag har faktiskt tömt och fyllt diskmaskinen också.
Funderade tidigt på att åka och shoppa idag, men kom inte på vad jag eventuellt skulle köpa så jag beslöt mig för att stanna hemma, lite lagom sunkig, under min sköna filt.

Puss i ljumsken.... =)

MotVikt

Idag har jag varit och träffat min grupp på MotVikt. Imorse var jag en motvillig stavgångare.  det är jätteskönt att promenera/gå stavgång, men det tog emot något enormt idag. Kallt och jävligt var det. Skönt att ha gjort et dock. Gillar att träffa gruppen. Vi har så roligt. Har skrattat gott hela dagen. Nu är det tyvärr slut på det roliga.. Ja, snart... Vi har bara ett par gånger kvar då vi träffas hela gruppen. Det är tråkigt. Vi har kommit fram till att vi vill/behöver träffas även när inte MotVikt arrangerar träff.

Hade gått ner denna gången också. Kul. Det händer saker, positiva saker.... jippie.... =)

Det gick nästan

Lyckades nästan hålla dig borta ifrån mitt medvetande idag. Trots att det idag är nio år sedan du och mamma lämnade mig så saknar jag er varje dag. Det känns fortfarande så orättvist. Av och till under dagen idag har jag känt för att bryta ihop men inte tillåtit det eftersom jag varit på jobbet.
Nu när jag ligger här i min säng och ska sova så kommer det. Gråten, förtvivlan... MEN,, JAG VILL INTE!! ORKAR INTE! Det är för jobbigt... när ska det onda gå över? När ska jag sluta sakna er?
Jag vet att jag och mina syskon inte är de första som nånsin förlorat sina föräldrar, men.... varför känns det som att jag är den enda som blir så förtvivlat ledsen fortfarande? Känns som att jag är den enda som inte kan hantera det....
Det värsta är nästan att jag känner nu att jag tycker så himla synd om mig själv...

Jag vill ha er tillbaka! Kan jag inte få vakna imorgon och inse att allt varit en dröm, att ni finns där...

Nä, nu känner jag att jag måste sova så att denna dagen kan ta slut. Förhoppningsvis vaknar jag upp imorgon med en bättre känsla i magen.

Pappa, jag hoppas att du och mamma är tillsammans och att ni även har farmor och farfar hos er...

Jag älskar dig! Hälsa mamma och farmor & farfar att jag älskar dem.

P & K


Pappa

Du började "spöka" i mitt huvud igår. Jag tänker på dig varje dag och just idag är en speciell dag, men helt ärligt pappa... jag har inte tid att ge efter för min smärta idag. Du lämnade oss. Verkligheten finns kvar och jag behöver leva i den. Det innebär arbete och hänsyn till andra. Att tänka på dig hela dagen och ge efter för mina känslor funkar inte idag i min verklighet.
Jag måste fungera som vanligt.

Du är saknad!
Älskar dig!

tankarna är många

Ifall ni undrar... NEJ, jag gillar fortfarande inte snövädret.

Ni får hålla tummarna för mig imorgon....

PAPPA!!
Av någon anledning dök du upp extra mycket i skallen idag. Jag saknar dig. Imorgon är det den 25 november. Då är det 9 år sedan, exakt på dagen. Har du det bra där du är? Hoppas det. Jag behöver tro och hoppas att du är tillsammans med mamma, kvinnan du älskar.

Jag behöver gå och lägga mig nu. Ska krypa in i min makes famn en stund för att sedan sova.

Älska snö/vinter?

Nä nu... har läst vänners/släktingars bloggar och fler skriver om den här sabla snön som kommit!

Bara för att klargöra min ståndpunkt... JAG TYCKER INTE OM SNÖ OCH VINTER!

Tycker det är fint att titta på nyfallen snö när jag sitter inomhus och njuter i värmen med en varm kopp thé/choklad/kaffe gärna en brasa eller mysig filt också..

Kylan kan jag definitivt vara utan.

Vi har varit hos svärmor i helgen, precis kommit hem. Ute i gäststugan är det så förbenat kallt. Inatt var jag tvungen att gå upp och ta på mig swettisbyxorna och stickade tröjan för att kunna sova utan att tro att jag skulle frysa ihjäl. Jag har blivit så frusen det senaste...

så här får det inte vara...

Tittar på Uppdrag Granskning. De gör inslag om bostadssituationen i Sverige. Det handlar om hyresvärdar som inte tar hand om sina hus. Människor som har svårt att ta sig in på bostadsmarknaden och har hamnat i bostäder som är under all kritik.

En familj har mögel i väggarna i hela lägenheten och det är kackerlackor och andra småkryp överallt. Antisimex har varit där 20ggr på de senaste 10 åren men krypen återkommer. Mamman går upp och dammsuger alla hyllor och hela lägenheten varje dag. Hyresvärden säger att de har nöjda hyresgäster. DET ÄR HELT SJUKT! Det är skamligt att någon överhuvudtaget ska behöva bo på det sättet.
De som det handlar om är ju såklart invandrare och missbrukare. Med det menar jag att det är de som har det svårt att komma in i samhället som får det så här p g a giriga människor. De som utnyttjar andras behov av tak över huvudet. DE BORDE SKÄMMAS. STÄM DEM!!
Inte för jag tror att det skulle hända mig, men.... detta är ju faktiskt något som kan drabba vem som helst. SKRÄMMANDE!

känner mig lite hjälplös

Idag har jag läst på vänners och släktingars bloggar. Det  sig är inget nytt, det är något jag brukar göra eftersom det är ett enkelt sätt att uppdatera sig på vad som händer i deras liv.

Två av mina vänner mår inte så bra just nu, av deras inlägg att döma och det gör att jag känner mig lite hjälplös. En av dem efterlyser hjälp. Tyvärr kan jag inte åka till henne då jag bor alldeles för långt ifrån henne. Har dock låtit henne veta att jag finns här för henne om hon vill/behöver.
Min andra vän ringde jag direkt. Hon orkade inte prata. Lät jätteledsen.  Älskade vän, jag vet inte vad som hänt. Du berättar väl när du orkar. Jag finns här i ur och skur, det är bara att du hör av dig.

Kram till alla er som behöver det.

Me no likey...

vinter och kyla! USCH!!

Katten löper inte längre så nu är det lugnt och skönt hemma

Utomhus är det kallt som in i bomben och det tycker jag är mindre kuligt. Höll på att frysa rumpan av mig i morse på väg till jobbet och likaså på vägen hem ikväll!

Jag har jobbat denna helg. Ganska trevligt med kollegorna, men mycket att göra.

Nu tittar jag på Jekyll på svt1. Fascinerande...

Jag fryser om händer och fötter... måste ta min filt över mig.

katt- a - strof

En katt som löper är jobbbbbbbbbig. Vår katt har precis löpt och hon blir så störig då. Hon kan inte hjälpa det, men det blir så. Hon jamade heela tiden och inte sitt vanliga jamande utan ett gurgeljam..

På jobbbet är det kaos. Denna veckan är nog en av de sämsta veckorna jag haft om man tänker på kvantiteten.... Har iallafall hjälpt de kunder jag pratat med och de har verkat rätt nöjda. Ska jobba helg. Lär bli jobba, sova, träna denna helg. Inte mycket annat.....

träning är ju så roligt!!

Alltså, jag undrar... vad är mitt problem? Jag tycker det är roligt att träna. MEN har inte gjort det hemma på nästan en månad. JAG SKA TRÄNA MINST EN HALVTIMME VARJE DAG!!
Jag har utövat stavgång en gång i veckan när jag varit på MotVikt, men det är långt ifrån tillräckligt.

Idag när jag vaknade, gick jag upp och satte igång att träna med en gång. Det var skönt.
Linda, det är bara att inse - du gillar att träna och du mår bra av det!! FORTSÄTT SÅ!!

Idag jobbar jag 11:30 till 20:15. Lite sådär att jobba kväll,  men skönt att ha tid till träning innan jobbet.

Nu ska jag duscha. See ya


kattprat

Vi har en katt, Socker heter hon. Jättesöt och supergosig. Ibland blir hon dock lite för mycket. Som just nu. Hon löper. Hon "pratar" väldigt mycket. Jam hit och jam dit. Mjau mjaouuuuuu mjourg. Emellanåt pratar jag med henne.. "jaså, hur menar du då? Vad sa han mer?" osv. Larvigt, men det roar mig en del. Hon brukar komma och säga till mig när det är dags att gå och lägga mig. Berättar gärna när hon varit på toaletten...
Älskar min lilla bebis!

tankar vandrar i huvudet

Jag är inte redo för att lämna ut mig själv totalt här så jag tänker låta bli. Har många tankar och funderingar.
Idag var jag hos en psykolog. Första besöket. Det är alltid lika jobbigt att gå till psykologen för det händer så mycket uppe i hjärnkontoret när jag kommer innanför dörrarna.

Imorse var jag hemma hos "ärkepuckot" på kaffe. Det var en mycket trevlig stund!

För er som undrar - pucko är ett kärleksfullt ord vi använder på varandra. Vi är tre "systrar"!

Älskar dig min vän och hoppas din kväll är underbar!

Fått en svåger!

Lillasyster åkte som jag tidigare skrivit till Fiji och gifte sig med sin Dike. Jätteroligt.

Min bror och hans fru och jag och min "gube" arrangerade en "stor" överraskningsfest för dem när de kom hem. Vi firade dem i lördags. De hade ingen aning. Det blev lyckat. Var en trevlig fest och huvudpersonerna var nöjda. Jätteroligt. Kul att de uppskattade det.

Givetvis var det nere i skåne. Vi åkte dit i tordsdags och "gömde" oss tills i lördags. Fredagen handlade om planering och möblering och iordningställande. Jag passade på att gosa massor med min yngsta brorsdotter. Hennes storasyster var hemma hos mormor och morfar. Hon kom hem i söndags så jag fick träffa henne en liten stund.

Det har hänt mycket i några av mina kusiners liv på sistone och jag vill bara säga: Jag tänker på er och finns här om ni vill/behöver mig!


RSS 2.0