Tells it like it is

Jag är tacksam för att jag har vänner som bryr sig om mig. Vänner som säger som det är. Som accepterar mig som jag är. Som säger som det är men ändå accepterar att jag inte är redo. Jag tar till mig det de säger men även om jag vet att de har rätt i det de säger och jag inte annat än kan hålla med så är det ibland så att jag inte är redo för att faktiskt göra det som de säger att jag bör göra. Jag vet att de har rätt i det de säger och jag är otroligt tacksam för att de vågar säga precis vad de tycker men ändå inte pressar mig utan jag får "tjöta" och "tjöta" lite till trots att situationen är densamma gång efter gång. Ibland känner jag det som att våra samtal går lite på repeat... Älskade vänner, tack för att ni finns där för mig! Jag älskar er!

Fika

Inte bästa bilden men den här ringen fick jag av min "lillasyster" idag. Vi hade en eftermiddags-dejt. När vi fikat följde jag med henne för att hon skulle shoppa ring och det resulterade att jag också fick en.
Tack lillpucko! :-)


Häng

Idag har jag varit hos min "syster" och umgåtts med henne och hennes familj hela dagen. Gillar't!
Trodde jag skulle hinna med en fika med vår lillasyster, men det hanns inte med eftersom jag blev kvar i Märsta längre än vad det var tänkt så vi bokade om vår fikadejt till imorgon eftermiddag istället.


Häng

På besök i SL-land idag ;-)
Är på väg till min "syster" för lite häng.


Blogg.se via mobilen

Testar att blogga med mobilen och samtidigt fota med mobilen och få upp det.


Är barn livets mening?

Isåfall om man inte vill ha barn har ens liv ingen mening då? Om man inte kan få barn har ens liv ingen mening? Jag älskar barn men kan inte bestämma mig för om jag vill ha barn eller inte. Nu börjar tiden rinna iväg. Den sk biologiska klockan tickar högre och högre för varje dag som går. Hör dock inte den där "mamma-klockan". Hmm, jag vet inte... Det är ju faktiskt inte alla förunnat att överhuvudtaget kunna få barn. Jag säger inte att jag absolut inte vill ha barn men å andra sidan så vet jag ju faktiskt inte ens om jag kan få barn.
Jag älskar att hälsa på mina syskon och kusiner och vänner som har barn och jag älskar alla dessa barn. De är helt underbara, men det är helt annorlunda att ha ansvar för egna barn. Som det är just nu nöjer jag mig med att hälsa på och gosa med syskons/kusiners/vänners barn.

Trött är jag

Min morgon började inte så bra som det var tänkt. Jag är så trött idag. Älsklingen väckte mig precis som jag bett honom. Men jag somnade om i princip direkt. Han sa till mig en gång till så att jag vaknade till liv. Efter en bra stund gick jag upp för att sean gå och lägga mig igen med spikmattan. Det var ju planen. Spikmatta en stund och läsa samtidigt så att ryggen och skallen fick vakna. Det var inte det som hände. Jag somnade IGEN. När jag vaknade igen tvingade jag mig själv att gå upp. Men jag är så trött. Jag SKA träna idag, men det får bli lite senare istället.
GÄSP

Matlagning

Jag brukar säga att jag inte är bra på att laga mat. Tror i och för sig att det är för att jag är för lat för att laga mat. Det finns ju dessutom något som heter "övning ger färdighet".
Idag gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Jag gjorde löksås. Min älskling köpte stekfläsk häromdan och idag skulle vi då äta stekfläsk, potatis och löksås. Det blev bra. Jag lyckades med såsen. Hade såklart kollat upp ett recept. Vågar inte riktigt freestyla med all matlagning. Känner mig faktiskt ganska nöjd när jag faktiskt lagat mat.

Träning

Ja, det är långt mellan gångerna.
Känner varje dag att jag måster komma igång igen. Tänkte så igår. Bestämde mig igår för förändring. Får se hur länge det håller. Brukar ju bryta de löften jag ger mig själv.
För mig, när jag är arbetslös, är det skönt att sova "ut". Vakna utan väckarklocka. Läsa en timme samtidigt som jag ligger på spikmattan och sedan gå upp. Har tyvärr inte varit så aktiv utan mest latat mig. Måste vara slut på det. Så igårkväll bad jag maken väcka mig innan han gick till jobbet. Tänkte jag skulle upp och träna.
Idag gick jag alltså upp och började med det. Hann inte börja innan jag kände av en nerv i ryggen. Den brukar ge sig till känna ibland och är en sån sak som gör att jag INTE tränar. Men, tränade gjorde jag! Kanske inte så länge, men ändå... Bättre med en kort stund än inte alls och för mig just nu gäller det att överhuvudtaget komma igång.
Nu ska jag sätta mig och "googla" jobb igen. =)

Längesedan igen...

Nu har det gått lång tid sedan jag skrev igen. Är väl för att jag känner att jag inte har något att skriva om.
Jag jobbade hela sommaren. Nu har jag tyvärr inte fler tider. Är alltså arbetslös "på riktigt" just nu. Lagom kul.
Att söka jobb är tråkigt och tar massor av tid. Tack vare alla dessa sajter man bör registrera sig på. Sen gäller det ju att tänka positivt och komma ihåg att man är kompetent. Inte lätt alla gånger.

RSS 2.0