Älskade katt - hatade katthår!!



Detta är en bild på vår älskade lilla katt! Hon är vår bebis. Hur söt go och kelsjuk som helst och det tycker vi är mycket mysigt.



På bilden ovan ser vi en hög med kläder som ligger på en strykbräda. REN TVÄTT!! Det är inte fullt lika mysigt när den här söta lilla katten, vår bebis som vi älskar, har fått för sig att lägga sig på strykbrädan på vår rena tvätt för att titt ut genom fönstret. Jag blir lika arg och frustrerad varje gång det händer. Dels för att, som idag, hon vet att hon inte får vara där och sticker när hon märker att jag sett henne... dels för att jag är så dum som inte tagit hand om den rena tvätten. Så jag blir ilsken både på henne och framförallt på mig själv.

undrar hur man tänker..

Värsta vinterjackan men barfota i sandaler. Kortärmad tröjad och värsta stora tumvantarna. Det känns lite fel att se denna kombination på människor.
Vad tycker ni?


trött

Tycker mitt standard tillstånd på sistone har varit: TRÖTT! Det känns inte så kul. Nu, med sol och vår i luften borde jag ju istället känna mig piggare än på länge. Men inte då! Typiskt!
Idag ska jag till Fysiologlab med min cpap. Inatt har jag sovit med mätutrustning kopplad till vänsterarmen. får snart veta om jag sover som jag ska på nätterna.

Nä ni, har inte tid att sitta här. Går här ifrån nu... eller nu!

tjing å tjohej

the weekend is over...

Igår förmiddag kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte till Uppsala. gick runt lite på Vaksala torg och kollade in alla stånd. Det är loppis där varje lördag. Mycket folk, men skönt väder gjorde att det inte gjorde så mycket. Efter en runda Uppsala med lite shopping (Blev bl a ett par nya solglasögon och en väska. Blev kär så jag kunde inte låta bli....  )


                                                             

så åkte vi hem till svärmor. Där satt vi ute hela eftermiddagen och på kvällen grillade vi innan det blev lite kyligt då vi flyttade in för att spela lite yatzi. Då dök min svägerska med pojkvän upp så det blev en runda scrabble istället. Riktigt trevligt.
Idag vaknade jag klockan tjugo över åtta och då tog jag min laptop med mig ut i trädgården och surfade en stund. När batteriet dog blev det till att bara luta sig tillbaka och njuta i solen.
Njuta i solen är alltså det jag gjort stora delar av dagen. Vissa delar har även tillbringats inomhus, liggandes på en soffa för att jag behövde vila lite och komma från solen en stund. Vi har spelat yatzi och umgåtts. Trevligt!
Nu ikväll kom jag hem för att hitta kattspya på sängen. Det var INTE så kul. fick byta lakan direkt när jag kom innanför dörren.
Sitter framför tv:n nu och tittar på en söt film. Gillar Sandra Bullock och Hugh Grant och de spelar mot varandra i "Two weeks notice" som visas på TV3 nu.

morning has broken...

Klockan är strax nio på morgonen och enligt termometern på balkongen är det redan 12,1 grader ute. Me likes a lot!!
När jag vaknade låg jag på rygg. Brukar inte sova på rygg. Har ont i ryggen nu. Så nu ska jag stretcha ut ryggen och träna lite så att kroppen vaknar.
Idag bär det av till landet. Behöver tillbringa tid ute i solen!


inte full!

Skrev mitt förra inlägg på min mobiltelefon på väg hem. Tror kanske egentligen inte att jag är fullt så påverkad av alkholen som jag skrev tidigare utan att det till stor del handlar om hur trött jag är. Är så himla trött så att jag kan ramla ihop i en hög på golvet och aldrig komma upp igen.
Sitter här framför tv:n och det är så skönt att vara hemma. Har varit en tuff, men trevlig vecka på jobbet.
Imorgon kommer det att bli en tur till landet. Ska ju bli finfint väder...

Sug och svälj, trevlig helg! =)

After work...

Har varit på after work med ett gäng kollegor. Mycket trevligt! Det blev en öl och en drink för mig. Nice! Det som är lite komiskt i mitt tycke, är att jag känner mig lite "tipsy" nu. Om man tänker vanlig biologi så skulle jag inte märka av att jag druckit alkohol än, inte med min kroppstorlek.. Nåja. Billig fylla..B-) Hem nu så får vi se vad helgen har i sitt sköte...

Hur kan man?

Det är inte första gången det hänt och säkert inte sista gången heller. Två personer har ett förhållande, ofta gifter de sig.... de skaffar barn tillsammans och så långt är allt bra. MEN, så händer något... paret bestämmer sig av någon anledning för att inte leva tillsammans och det händer då att den ena parten får vårdnad om barnet/barnen.. Vad är det då som ger den part som inte fick vårdnaden att kidnappa barnet. Att "ta lagen i egna händer"... JAG BLIR SÅ ARG!! Är det verkligen rätt mot barnet att ta bort honom/henne från den föräldern som fått vårdnaden???

Lustigt ändå...

Ena dagen är man på topp och livet känns underbart. Nästa dag så känner man sig låg och ledsen utan att veta varför. Jag har mått ganska bra på sistone. Kanske inte fysiskt, men psykiskt har det känts bra. Fått mycket positiv feedback på jobbet. Riktigt roligt. Idag har dock inte varit så rolig. Ja, gårdagen var inte så kul heller. Känt mig låg. Vet inte varför...
Nu är det iallafal helg. Skönt.

Att få höra att man är bra...

Idag har jag fått höra att någon tycker att jag är bra på något. Så bra att den personen vill att någon annan ska lära av mig.. Jag blev mycket glad för detta eftersom jag har en tendens att inte tro på min egen kompetens. Jag blev väldigt stolt över mig själv och samtidigt även generad och rörd.
Det är ju nästan så att jag vågar börja tro på mig själv igen. =)

Vet inte om jag vågar skriva ner det, men så bra som jag mår nu är det länge sedan jag gjorde! Bara så ni vet... =) Nu håller vi bara tummarna för att det ska hålla i sig. Jag börjar känna mig som mig själv igen. Det är på tiden!!

med sol och värme kommer...

Ja, jag gillar att våren är här med sol och värme, träden och buskarna som börjar bli gröna och blommor som blommar! MEN och det är ett stort MEN, jag gillar inte småkryp och flygande insekter. DET ÄR JU DET HÄR MED MYGG!!!!! =(

Jag har varit på landet i helgen och vädret har varit underbart. Det som inte är lika underbart är det jag har med mig därifrån.... DESSA FÖRBANNADE JÄVLA MYGGBETT!  VÅGAVÄGRAMYGG!! HATA DESSA MYGGOR. Ni får mer än gärna låta mig vara resten av mitt liv!

Må vara att andra tycker att jag är gnällig, men för mig är det himla jobbigt med dessa bett för det kliar så inihelvete!!

Nu ska jag mysa med katten en stund.....

påskafton 2009

Bröllopsdag för vissa. Bland annat för min moster och morbror och så även för mina kära föräldrar. 35 år! Grattis! Mamma och pappa fick ialla fall 25 år tillsammans som gifta...

Idag var jag med maken en sväng i Uppsala. Ljuvligt väder! Kom hem till svärmor och satte mig ute i trädgården och sen stannade vi ute till solen började gå ner. Hur skönt som helst. Har lekt med vovvarna och gosat med dem och katterna. Spelat kort och yatzy med sällskapet. Ätit sånt där som man äter på påsken. Vi har haft en trevlig dag och nu är det dags att sova så vi kommer upp i tid för att hinna njuta av morgondagen också innan det är dags att jobba på måndag.

Godnatt alla sömngångare...

vårsol är så nice

Förstå vad mysigt det är att vakna upp och solen redan skiner! Kom ut på trappan till gäststugan hos svärmor och möts av sol och värme. REDAN! I like!
Idag är det påskafton och det ska ätas ägg och sill! Ser redan fram emot det. Smarrigt värre. igår var det stekt lax och pommes till middag. Älskar lax! Jag drack en cider och ett litet glas med bananlikör... Vet inte om det var bara trötthet, men efter det kände jag mig alkoholpåverkad. Brukar behövas mer än så för att jag ska känna av alkoholen... Å andra sidan så dricker jag ju alkohol så väldigt sällan. Kan inte ens säga att jag tar ett glas vin en gång i månaden.... 

Nu känner jag att det är dags för frukost och sen ska jag ta och gå ut i den underbara vårsolen!

Tingeling tingeling.... 

Kram, 


omväxling

Igår var det solsken och "det gassade i solen". Men idag är det inte så kul, inte än i allafall. Tycker det är lite varannandags väder.. Ena dagen strålande sol och nästa dag är det grått och kyligt.
Idag är det onsdag och eftersom jag jobbade helg och har ledig dag på fredag så innebär det att jag jobbar idag och imorgon för att sedan vara ledig fredag till söndag. Visst är det underligt hur man tänker.... Äntligen! Man kan ju tro att det är flera veckor sedan jag var ledig sist, men jag var faktiskt ledig i fredags....

**GÄSP**

Nu är klockan tjugo över åtta och jag börjar jobba om tio minuter. Ska gå och fylla på vattenflaskan så jag får i mig vätska idag och slipper huvudvärk. Är sååååååååååååååååååååååååååååååå trött idag! Vad är ert tips för att hålla er pigga och snälla, kom inte med.... gå och lägga sig tidigare.... det funkar inte för mig...

Puss i ljumsken! =)

Blir ju nästan kär där jag sitter

Sitter och tittar på Familjen annorlunda. Blir ju helt kär i pappa Jörgen från Älvdalen. Han är ljuvlig. Är imponerad av dessa familjer. Inga odrägliga barn och otåliga föräldrar här inte...

Jag kan ju!

På jobbet så har vi vissa krav på oss. Ett av dem är att vi ska klara av det som kallas QC - Quality Check. Det är en viss struktur på våra samtal vi ska ha. Vissa saker SKA vara med i samtalen. Jag har nästan alltid fått med dessa saker, MEN, för det finns ett men... OFTA på fel ställe för det ska vara en viss ordning på det hela också.

Så kom då dagen idag.... Hade möte med min chef (vi har sånt ca 1gång/månad). JAG KLARADE DET!! Äntligen har jag bevisat att jag också kan. Man kan bli underkänd, godkänd och så kan man göra så rätt så att man till och med får bonus. Och jag? Jo ni... jag gick från att inte vara godkänd till att få bonus!! Känns så himla bra att jag äntligen gjorde det.


Det finns hopp för mig också =) 


inte så kul

Idag är det inte så kul väder ute. Det är grått blött och kallt och därför känns det rätt ok att vara där jag är... och var är det? Jo, på jobbet. Vi har ganska trevligt här...


Hann inte skriva så mycket för nu är det dags att återgå till arbetet efter en rast då jag spelat spel på datorn...


Lunch utomhus

I'm a happy camper! =)

Jag gick ut och satte mig på en bänk och åt lunch idag. Såååååååå skönt. Nu har jag precis min sista rast för dagen och det är två timmar kvar på arbetsdagen. Känns helt ok.

Tänk om man hade ett lite mer flexibelt jobb så att man kunde sitta ute och arbeta när det är fint väder och välja att sitta inne när det är kallt och blött ute.

Två av mina kollegor fyller år idag så de bjöd på kladdkaka, läsk och geisha"kolor". Mmmm, socker.... =) Snällt av dem att bjuda på gott så här på en lördag.


sitter på jobbet

Sitter på kontoret och längtar ut i friska luften. VÅREN ÄR HÄR! Det var ljuvligt att vara ute och vänta på bussen på väg till jobbet idag även om det känns onödigt att behöva åka till jobbet en lördag. Det borde vara så att bara de som verkligen vill jobba helg får göra det. Nåja, nu är jag här och det är faktiskt helt ok. Det är väldigt lugnt här än så länge. Mina kollegor sitter här och är väldigt rastlösa!

Igår träffade jag en kompis. Berättade för henen att jag kontaktat sjukvårdupplysningen ang min molande värk jag har i huvudet i flera dagar. Berättade för sköterskan om att mamma dog av en hjärnblödning och att jag har hört talas om att det kan vara ärftligt. Den typen av ont jag har nu har jag aldrig haft förut. Sköterskan tyckte att jag ska kontakta min vårdcentral. Känns lite mindre kul... Min kompis frågade om jag hade ont i axlarna... jag sa att jag har det och hon sa att det kan vara det som gör att jag har ont i huvudet också. Att spänningarna i nerv och muskel kan gå ända upp i skallen. Hon föreslog att jag skulle gå och få massage. 

Nu ska jag ringa upp en kund...

I´m in love

Idag har jag varit och fikat och gått en sväng på stan med min kompis och hennes bebis. Jag blev kär vid första ögonkastet i denna lilla fina flicka! Sååååå go! Hon charmade mig totalt. Min nya kärlek är snart 5 månader.
Ja, just det.... jag träffade ju såklart hennes mamma också och det var jättetrevligt. Vi tog en fika inne på Åhléns och satt där några timmar (vi insåg det när vi kollade på klockan på väg därifrån) därefter gick vi en tur på stan och fönstershoppade i det otroligt underbara väder vi har haft i Stockholm idag. När vi gick förbi en "grill" och såg att de sålde mjukglass var vi "tvugna" att unna oss en sådan i solskenet!

När jag åkte in till stan så kom jag på att jag hade glömt ta på mig örhängen. Bestämde mig för att jag genast behövde köpa ett par så jag gick raka vägen in på Ur & Penn och GIVETVIS så blev det mer än ett par... Har svårt att motstå när det är billigt. Kanske tar bilder och lägger upp sedan.

All in all, dagen so far har varit riktigt bra.

Nu ska jag vila i 5 min innan älsklingen kommer hem.

.... och med aprilsintåg kom också våren?

Gillar solljus och lite värme. Gör att jag genast känner en förhöjd livskvalitet. Allt blir så mycket lättare.

Idag är jag ledig. Skönt. Imorgon är det jobb igen, är min jobbehelg.

Sökte ett jobb som jag inte fick! Trist, men what to do? Jag har ju ett jobb redan så världen går ju inte under...

Ska strax hoppa in i duschen eftersom jag ska åka och ta en fika med en kompis som jag inte träffat sedan hon var gravid (hade väl gått ungeför halva tiden då). Bebisen kom i höstas (okt/nov?) och nu ska jag få träffa lillflickan! Roligt! Gillar att träffa små barn. Kan mysa och hålla lite men sen lämna tillbaka! =)

Såg just en reklam för bello.se och såg där min kusins man i förgrunden. Han är målare..

Nej, nu ropar duschen högt efter mig så nu måste jag gå!

in a while crocodile....

RSS 2.0