det går inte min väg...

Tack till er som höll tummarna! Det hjälpte tyvärr inte. Fick inte det jag hoppades på.

Måste vara något fel på mig. Oduglig, fet och ful och absolut ingen man kan tycka om.

Okej, innan alla kommentarer... jag vet att det inte riktigt är så, men jag har lite svårt för att se det positiva i mitt liv när det känns som att jag inte kommer någonstans.

Nåja, min älskling hämtade mig efter jobbet idag sen åkte vi till coop, där jag hittade ett par skor. Så på 3 dagar har jag köpt 3 par skor. Igår köpte jag nya underkläder. Nu får det vara nog för ett tag.

Ska "hänga" med älsklingen en stund nu...


nya skor

När jag slutade jobbet idag kände jag för att shoppa lite. Gick in på  Ur&Penn som hade 50% rea. Gick därifrån utan att shoppa något eftersom jag inte kunde bestämma mig. Därefter blev det Lindex, Kappahl och Wedins. Alla hade lite reaprylar och även massor som inte var rea (precis som det brukar vara) men jag hittade INGENTING som föll mig i smaken. Modet som fanns i min storlek var sååååååååååååååååååååååååå tråkigt (kan få till fler ååååååån så tråkigt det var). Inget kul vårmode här inte... verkar vara en tråkighetens mellanperiod innan kul vår/sommar mode kommer.
Sen hittade jag Deichmans, en skoaffär. Relativt ny i Sverige. Helt ok priser och de har upp till minst storlek 42 på snygga damskor.  Lite som Skopunkten fast bättre.
Hittade två par skor. Ett par ballerina/gympadojja och ett par med liten klack. Jag är supernöjd. =)
När jag orkat ta kort på dem ska jag visa dem här.


Tjing och tjohej!


Jag mår bra eller?

Idag har jag jobbat. Första gången på en vecka. Kändes rätt trevligt att vara tillbaka. Hostar lite och har en massa otrevligt slem i "systemet" men det är så det kan bli vid en förkylning.
Jag mår ganska bra tror jag.
Det går rykten om mig på kontoret. I förra veckan kom en kollega och sa "grattis till nya tjänsten" och idag så var det en annan kollega som frågade "ska du vara kvar på kundservice eller..."
Spännande. Mig veterligen har jag inte fått någon annan tjänst även om det hade varit supertrevligt! Jag hade inte haft något emot en vidareutveckling....Ja ja, tiden visar väl...

Can you feel alone even if there is twelve people around?

Ja, det var en fråga en tjej ställde sig i Paradise Hotel nyss. Mmm, jag vet... skitprogram, men ack så bra att ha på i bakgrunden när tv:n går helt utan egentlig anledning....

Tillbaka till frågan.. Kan man känna sig ensam fastän man har en massa andra omkring sig? För mig blir svaret JA!

Jag har en man som älskar mig och som jag älskar. Jag har min familj, släkt och vänner men ändå kan jag många stunder känna mig så otroligt ensam. Varför är det så egentligen?

Saturday night live

Som vanligt tänkte jag gå och lägga mig för flera timmar sedan. Som vanligt fastnade jag i ett av mina spel. Som vanligt när jag var färdigspelad så började precis något kul på tv:n. Inatt är det SNL, best of med Chris Farley. Han är död. Det tror jag inte att jag visste. Han gick bort 1997.

Jag älskar SNL.
Har ni sett det någon gång? Många idag kända skådisar och komiker har börjat sin karriär i det programmet. Det är visst "kreddit" att vara med där.
Gäller ju att man gillar amerikansk humor och det gör jag..


när?

I förhållande till många andra här i världen har jag det jättebra. Det hjälper inte alltid att veta att det är så.
Vaknar upp på morgonen och mår ganska bra. Konstaterar att jag är hungrig. Äter lite, men mår inte bra efter det. Om jag inte äter mår jag illa på grund av det. Känner mig snurrig i huvudet. Tar tablett för att det ska bli bättre, men inte mycket händer. Går jag till doktorn så är det inget fel på mig... Tycker synd om mig själv igen.

Nä vet ni vad? Det är inte särskilt synd om mig, det är bara jag som är ynklig, klen och patetisk. Inte ska ni behöva bry er om det.
Det finns de som har det betydligt mycket värre än jag.


personen i livet alla kan klara sig utan

Ibland, som just nu, så får jag en känsla av att jag är den person i människors liv de helt kan klara sig utan. Om jag försvinner från jordens yta så skulle ingen sakna mig. Vet inte varför det blir så, men jag får en sån känsla av total ensamhet.
Det är bara så det är och känns just nu i denna stund. Det blir säkert bättre....


envis förkylning

eller rättare sagt förkylningar.... Jag är fanimej sjuk igen. Min chef och mina kollegor tyckte att jag var för sjuk för att vara på jobbet så jag fick åka hem. Då hade jag suttit och nyst/hostat och snorat  sedan jag började klockan åtta på morgonen. Näsan rinner och rinner....

Jag är hemma nu. Tog min temp och konstaterade att jag har feber. Jag hann vara frisk en vecka.... Detta börjar bli löjligt!
Ligger här fullt påklädd i mjukisbyxor, raggsockar och fleecetröja under en filt. Hade frossa innan och nu svettas jag som en gris. Ett tecken på att kroppen bearbetar "sjukdomen". Får hoppas på att det går över snart det här.

Ni håller väl fortfarande tummarna för mig?!

Kram till alla er därute i cyberrymden.

dagen går äntligen mot sitt slut

Jag har aldrig varit gravid och har ingen tanke på att bli nu heller... nån gång kanske, men inte just nu....

Läs inte vidare om ni tycker att kroppen och dess vätskor är räliga.... detta är min blogg och jag skriver om vad jag vill =)

Har min mens just nu och idag var jag tvungen att gå hem från jobbet på grund av det.

För ett par år sedan hade jag så mycket mens att när jag gick på toa kom det en stor blodklump. Trodde att jag kanske hade varit gravid och fick missfall så jag gick till doktorn. Fick lära mig då att det inte var så utan att jag bara hade en väldigt kraftig mensblödning, att det kan bli så ibland. Det är levrat blod. Sedan dess har jag det så nästan varje gång jag har min mens. Det är inte så kul för jag blir helt urlakad den/de dagarna det blöder så kraftigt. Idag satt jag i en ny tampong (super) och gick på utbildning, en dryg halvtimme senare sa det "svoooosch" i underlivet. INTE BRA!! Gick på toa  och bytte och sen hände det igen. 3 gånger inom loppet av två timmar blödde jag så kraftigt att jag blödde igenom tampong+binda+trosor+jeans. Det kändes väldigt ofräscht och jag mådde skit. Åkte därför hem. Är helt slut. Har varit hemma några timmar nu. Skönt att bara ligga på soffan under min sköna filt. Fosterställning... Ska jobba imorgon igen. Tror bestämt det värsta är över nu...

våga vägra lägga sig..

Är det bara jag som har problem med att gå och lägga sig? Jag ligger här på soffan och är egentligen sketatrött. Ska dessutom jobba imorgon.

De senaste månaderna har jag haft problem med att gå till sängs i tid. Vad är det då som är problemet? Ja, inte fnöske vet jag! Surfar på datorn och och glor på dumburken till långt in på natten. Eller ja, långt in... Klockan är över midnatt och ofta även fram åt halv två  och det är alldeles alldeles för sent när man ska upp dagen efter. Ja, egentligen även om man inte har någon tid att passa... Om man är ledig så känns det för jävligt att sova bort dagen även om man inte har en plan för dagen.
Ska man jobba, som jag idag... så behöver man sova ordentligt. Känner att jag inte har varit mitt alertaste jag idag. Ska jobba imorgon också, behöver gå till sängs nu.... MEN, har ju fastnat på TV4 komedi och last comic standing....

Vår katt sitter ligger på mig här där jag ligger på soffan och bara väntar på att jag ska lägga mig.

Så, godnatt alla ni som har vett att prioritera sömnen!!

Hej svej leverståhiåhej

Nu är det dags igen

Ni får gärna hålla tummarna för mig igen. Hoppas på att det går vägen för mig denna gången.

Min älskling åkte till sin mamma idag. Han brukar göra det när jag jobbar helg. Gullig som han är så körde han in till stan endast för att hämta mig när jag slutade ikväll. Fick ju då tillbringat lite tid tillsammans.

Älskar min man!!

Puss


konstigt med drömmar...

Del av nattens dröm/mar.
En bekant/kollega frågar om jag vill flytta in hos henne. Inte som kompis utan vi skulle vara ett par. Hon berättar att hon är förälskad i mig. Tydligen tackar jag ja till detta och berättar för mina föräldrar att jag ska flytta.
Senare ligger jag på ett transportband med min lillasyster. Jag håller på att åka av och får tag i något som hänger från taket för att svinga mig tillbaka. Samtidigt ropar jag på mamma och pappa att de behöver rädda mig. jag lyckas, efter många om och men ta mig upp på bandet igen och jag och syrran åker vidare ut genom en öppning. Hon tycker att jag är klantig och så pratar vi om att jag ska flytta.
Sen är det tomt.. minns inte mer

Tjejen jag drömt om är inte gay. Hon har precis blivit sambo med sin kille. Jag förstår inte varför hon dök upp så där i min dröm....

Ska jobba idag och hela helgen sen.... hai å go'bay

hjärtattack!!??

Ok, jag skrev ett inlägg häromdagen. Om ett möte med Mojje... Bara någon dag senare läser jag att han har fått en hjärtattack!? Det är inte så att jag tror att jag har något med det att göra.. ni vet "mojo" "karma" och sånt där... Jag har aldrig velat/önskat honom något ont. =)

Något som är skrämmande för mig är att han är lika ung som jag. I och för sig är han betydligt mer aktiv än jag och jag gissar att hans liv innehåller en hel del stress.

Idag har jag tillbringat mycket tid med att gosa med min lilla katt. Hon har mitt hjärta! Min lilla "bebbe". =)

Let´s dance väcker minnen

Sitter här och tittar på Let´s Dance. Inget jag skäms över. Kommer inte att gråta om jag missar ett avsnitt, men jag tycker det är rätt så kul.

Mojje dansade nyss. Kommer ihåg när jag "träffade" honom. Jag var runt 20. Hade åkt upp till Varberg för att fira min kusin när hon fyllde 25. Vi var på stadshotellet och åt middag, ett ganska stort gäng. Jag var yngst och enda skånskan. De flesta som var där kände jag inte utan hade väl bara träffat några av dem någon gång. Hade inte heller känt/umgåtts med min kusin så länge.
Dels hade alla väldigt kul åt min dialekt och dels hade de kul åt att jag vid det här tillfället hoppade på kryckor. Minns inte riktigt varför...

Mojje och två killar till var där och spelade med sitt band. Minns inte vad de hette.

Hur som helst.... Som det brukar bli ibland så behövde jag gå på toaletten.... Tar mina kryckor och går (måste då gå förbi bandet) och nästa sak jag minns är att jag ligger på golvet. Bandet noterar detta och Mojje säger i micken att en ut det stora sällskapet har ramlat (eller något sånt). Gänget börjar asgarva och ropa... PINSAMT!!!
Jag blev inte skadad ytterliggare. Det var visst kryckorna som halkade på det hala golvet...

första i år

tycker det är hög tid att jag skriver mitt första inlägg för i år. Vet bara inte vad jag ska skriva om.

Nyår var trevlig. Spenderades hemma hos vänner med tacos och kortspel.

Har varit ledig, Började jobba igen den 5:e. Orkade med två dagar innan sjuk jag blev igen. Eller rättare sagt... Jag blir ju aldrig frisk.
Det här med att bara vara hemma och att sova mitt på dagen... inte bra eftersom det gör att jag sitter uppe nu. Ska gå och lägga mig.

RSS 2.0