semester

Nu har vi semester. Det är såå skönt! Igår var vi iväg och "shoppade" med en kompis och hennes dotter. Lillflickan är en busunge, men hur go som helst. Efter att vi varit på Stinsen åkte vi med min vännina hem och käkade tacos. Efter det blev det kortspel. Vi var väldigt varma hela dagen eftersom det var himla varmt ute, men vi hade mycket trevligt.

Idag vaknade jag upp med tungt huvud och lite nackont. Det gjorde min man också. Jag tror det har något med vädret att göra. Vi har fläkt igång i sovrummet hela natten, för annars skulle inte luften cirkulera.

Vi har nyss varit och "shoppat" igen. Inte för att jag hittar något jag vill ha..... =(

Nu ska maken åka och lämna in sin kavaj på kemtvätt och sedan ska vi åka till svärmor. Därifrån ska vi sedan bege oss söderut. Ner till skåne för att hälsa på familjen och gå på bröllop.

söndag

Jag ska jobba idag. Börjar om 4 min. Vill helst av allt bara sitta i ett hörn, gärna utomhus i sval skugga, och läsa min bok. Har fått tillbaka läslusten. Känns trevligt. Det var ett tag sedan jag läste böcker så snabbt som jag gör nu. Jag VILL verkligen läsa (har hittat riktigt bra böcker på sistone) och tar varje chans jag har att läsa.

Är sååååååååååååååååååååååååååååå trött idag. Kan inte förstå varför.. Men, men..... Imorgon är det semester som gäller. Hela 2 veckor. Ska bli skönt!

Ha en skön dag!

Undrar över vuxna människors beteende

Irritationen stiger. Det finns en person i mitt liv som jag gärna kan vara utan. Det vore ingen förlust för mig personligen om jag aldrig behövde se eller höra den personen mer i mitt liv. Tyvärr kan jag inte styra över det faktum att personen finns "i mitt liv".
Det är ju så, att släkt och arbetskamrater kan man inte välja själv. Jo, till viss del, men inte fullt ut. Om man har släktingar man har lite svårt för eller inte kommer överrens med så kan man ju undvika dem rätt så där mycket. Man träffar dem på släktkalas å sen kanske inte så mycket mer.
Värre är det med arbetskollegor. De behöver man tyvärr träffa varje dag man är på sin arbetsplats. Det som är rent fördjävligt är att om man trivs med de flesta av sina kollegor och överhuvudtaget på sin arbetsplats, men det finns en person som man bara känner att "det här går inte, människan driver mig till vansinne". Det värsta är att man inte kan göra något åt det. Det hjälper inte att prata med chefen eftersom det inte finns något att göra åt det.
För er som inte vet, det är så att vissa personligheter inte klickar. Det betyder ju därför också att det inte behöver vara fel på någon av personerna, det handlar om personkemi.

Jag har fyllt 35. Vet inte om åldern spelar någon roll, men jag anser att som vuxen kan man då och då vara lite barnslig, men inte hela tiden. Jag gillar att skvallra och är inte den mest oskyldiga.. det händer att jag snackar "skit" om mina medmänniskor.
Jag står för det jag säger. I regel så det "skitsnack" och "skvaller" jag gör bakom ryggen på någon är något jag skulle kunna säga direkt till den personen. Dock är det lättare med "skvaller" och "skitsnack" ibland eftersom jag samtidigt är lite konflikträdd och inte vill ha en konfrontation och göra någon ledsen eller upprörd. Samtidigt så är jag lite nervös inför att jag då skulle (förmodligen) få höra vad den personen tyckte om mig och även om jag inte behöver vara omtyckt av alla, så är det jobbigt att höra vad andra tycker är "dåligt" med mig, vad de stör sig på gällande min person.

Det värsta är dock vuxna människor som tisslar, tasslar och snackar skit via mail och kodord på arbetsplatsen och att de gör det tydligt, så att det inte undgår andra.

Snälla medmänniskor, om ni är över 18, bete er någorlunda med respekt och värdighet mot era medmänniskor. Det gör världen så mycket trevligare att leva i!!


Dagen är snart slut

Min födelsedag har varit lugn och skön. Dagen började med att min älskade make väckte mig innan han skulle till jobbet (ungefär kl 7). Det var "frukost" på sängen och så fick jag present. Jag fick ett Wii fit. Blev superglad eftersom jag velat ha ett sådant sedan jag fick veta att det fanns.

Dagen var lugn. Många sms och några samtal. Jag tog det lugnt hela dagen och när maken kom hem åkte vi in till stan och åt middag med några goda vänner. Det har varit jättetrevligt ikväll. 
Av en kompis fick jag en flaska vin och och av en annan, en bok och ljus och hon hade bakat banan-muffins. Hennes tanke var att man ska tända ett ljus, läsa en bok och ha något gott att äta till.
Jag har en barndomsvän som skulle kommit upp till Stockholm denna veckan med sin familj. Tyvärr gjorde hon inte det. Det visade sig ändå att de hade tänkt på mig för jag fick ett chokladogram och med det en liten nalle.


Till alla som hört av sig, tänkt på mig idag.... Tack!

Dagen idag är min födelsedag =)

Ålderskris... Hade inte 30-års krisen, men nu har jag fått lite av en 35-års kris istället. Eller, kris å kris... Jag har insett att jag fyller 35 år idag och att nu är det på tiden att jag växer upp och tar ansvar för mitt liv. Det är ok att ha barnasinnet kvar, men man måste inte överdriva. Jag vill vara vuxen! Gillar fortfarande att ha roligt, att vara barnslig... kommer nog alltid att vara lite barnslig =), MEN, jag känner verkligen att jag är 35. Jobbar med många som är i 20-års åldern och ibland är åldersskillnaden uppenbar.

Dagen idag är första dagen på resten av mitt liv!!

Grattis till mig på 35-årsdagen!!

lugnt

Denna veckan har jag arbetstid 11:30-20:15. Det gör att jag har "sovmorgon". Av någon anledning så, även om jag gick upp 8:20 idag och ska åka senast kl 09:49 så känner jag mig lugn. Om det är så att jag börjar kl 8 så är den tiden från att jag går upp till att det är dags att åka fylld med mer stress av någon anledning. Förstår inte det.

Egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva eftersom jag ska vara iväg om en timme och jag sitter här i morgonrock och med en handduk om mitt blöta hår.

Så, jag önskar alla en bra dag.

varm natt

Klockan är strax efter midnatt och jag är jättevarm. Sitter här i soffan och glor på dumburken. Kan ju gå och lägga mig istället.... Det är jättevarmt! Runt 20 grader trots natt-timmen.

Ute, i närheten är det en drös ungdomar som festar. De väsnas som in i.... emellanåt hörs " VRÅL". Jag vill inte stänga balkongdörr och fönster för då kommer jag väl att gå under av värmeslag..

NEJ!! Jag klagar INTE på sommarvärmen... konstaterar bara att det ÄR varmt.

Idag hade jag planerat in en sovmorgon. Ställde inte klockan utan tänkte mer att jag vaknar när jag vaknar. Och, NÄR vaknade jag? Jo, kl 9. Dessutom gick jag och lade mig sent igår. Det blev alltså inte så att jag sov en massa mer timmar än vanligt. Blev väl de vanliga 5-6 timmarna som det tycks ha blivit på sistone.

Godnatt alla mina vänner och även er som jag inte känner!


det kan bli kostsamt ibland

Började för ett tag sedan med en medicin som skulle hjälpa mig med min viktnedgång. Tog den ett tag, men p g a biverkningar som jag fick så sa doktorn att jag inte fick ta den mer. Det var ingen billig meducin... känns lite som att jag kastat pengar i sjön. Hur som helst har jag fått ett recept på en annan medicin.... har inte hämtat ut den än...

När det gäller medicinkostnader så är det ju så att ju mer mediciner man hämtar ut under en 12 månaders period desto lägre kostnad på medicinen. Man kan alltså t o m få gratis medicin om man har köpt medicin för ett visst belopp. (kommer inte ihåg vilket belopp) MIN 12-MÅNADERS PERIOD TOG SLUT DEN 9/7 OCH JAG GICK TILL APOTEKET IGÅR!!!!!!!!!!!!!!!  ****SKRIKER AV ILSKA/FRUSTRATION*****


Nu kommer en månads förbrukning av min nya medicin att kosta mig över 500 kr. Det känns inte alls särskilt jättekul....Sommar, sommar, sommar.....eller??

Grått, grått, grått..... lite kallt och regnigt...

Varje år när sommaren närmar sig, tänker man sig att det ska bli varmt, skönt och att solen ska skina. Att ligga och lapa sol och bada ska vara det som gäller.
Igår pratade jag med min bror och min svägerska. Nere i skåne där de bor var det solsken och ena brorsdottern gick ut och badade i poolen. Kul för dem att de har bra väder och kan bada och grilla. Själv jobbar jag ju och sitter inne på kontor så det gör inte jättemycket att det inte är supervarmt. Även om det är skönare med solljus.... =)

Nä, nu kallar jobbet!!

Ha en bra dag!

Min man är bra gullig!

Busschaufförerna i Stockholm har gått ut i strejk. Jag kan förstå varför, till viss del, men det betyder inte att jag gillar det eftersom jag drabbas. Jag åker ju buss del av vägen till och från mitt arbete varje dag...

Idag var dock min man bra gullig. Han började senare bara för att han skulle kunna köra mig till jobbet. Jag börjar inte förrän kl 11 så istället för att jag skulle behöva åka in supertidigt med honom så åkte vi hemifrån ungefär kvart i tio. Han fick sovmorgon och jag fick en lugn och skön start på min dag. Nu är det dock dags att logga in och börja jobba.

Hoppas att din dag på jobb, eller vad du gör, blir bra!


RSS 2.0