Att försova sig

Jag HATAR att försova mig! Ändå har det hänt två gånger på fyra dagar. Första gången var i fredags. Jag skulle börja kl 06:55 inne i Uppsala. För att vara där i god tid istället för att komma 5 min innan jag började så skulle jag åka kl 05:30. Då har jag ju tid att sitta ner, äta frukost och ta en kopp kaffe i lugn och ro. Nåväl, jag vaknade kl 04:47 i fredags. Måste gå hemifrån kl 05:15. Inte bra. Men, lite stress och jag hann! Var på jobbet som planerat. Var ledig lördag och söndag och sov tills jag vaknade. Det gör man väl i och för sig alltid...
Igår gick jag och lade mig i tid. Eller ja... något så när... Borde inte varit något problem att komma upp idag.....
MEN JOVISST!! DET KUNDE DET VISST BLI... ETT PROBLEM ALLTSÅ!!! Jag har fortfarande lite lätt ångest över detta. Jag vaknade ca 3 timmar efter det att jag skulle gått upp. Första tanken när jag vaknade var "nämen, vaknade jag före klockans ringning idag". Nä, inte då!! Insåg att jag försovit mig och jag var bara tvungen att ta en dusch! När jag duschat gick jag ner för att ta telefonen och ringa till jobbet. Då var klockan 06:55. Alltså då jag skulle börjat jobba! Nåväl, det var till att göra sig i ordning lite snabbt och åka till jobbet. Nu är det ju så att vi bor på landet och det tar ca 50 min med bussen in till Uppsala. Lägg till att bussen går varje halvtimme. Detta gjorde att jag, istället för att vara ca 30 min för tidig på jobbet, var 1½ timme sen.
Kommer in, och inte nog med att det är måndag morgon och vi brukar ha mycket i butiken direkt när vi öppnar, utan det har dessutom hänt en olycka på väg 288 där flera av våra bussar går vilket gjorde att det blev massor av förseningar och på grund av det ringde många resenärer in till oss. Detta innebar att mina kära kollegor fick jobba extra hårt då jag inte var där och kunde hjälpa till.
Ågren hela dagen!
Nu är det dags att sova igen så att jag kommer upp i tid imorgon!

Det här med att böla

såg 5 min på Bingolotto och det var någon som vann massor på färgfemman. Vad händer då? Jo, jag börjar fånle och känner hur tårarna kommer. LARVIGT!

RSS 2.0