Extreme home makeover

Jag sitter här och gråter "förtvivlat". Råkade börja titta på TV3 och "extreme home makeover". Kan inte titta på det programmet utan att falla i gråt. Det är så känslosamt alltid. Jag förstår att programmet är upplagt så att man ska känna massor, men när jag sitter och tittar på en hel familj och hör de berätta om saknaden efter maken/pappan som dog för en dryg månad sen så faller tårarna vare sig jag vill det eller inte. Det var iallafall en sån familj det handlade om idag.

Annars har det varit en jobbig dag på jobbet idag. Kände att jag inte ens kunde tänka idag utan jag har mer eller mindre gått på autopilot. Förstår inte var dagen tog vägen.
Har fått min nya telefon idag. En Sony Ericsson W890i. Den är underbar! I löv it! =)

kände att jag behövde uppdatera lite

viktstabil = bra. Man ska inte pendla med vikten. I mitt fall vore en stabil viktnedgång bra, men just nu nöjer jag mig med att vara viktstabil.
Har köpt nya dojjor så att jag har något att ha på fötterna när jag tar mina promenixer.
Informerade min make om att jag köpt ny telefon via jobbet.. Han tycker bara att jag är konstig. Undrar vad jag ska med en ny telefon till. Sanning å säga är att jag ska ha den som jobbtelefon, men jag är så trött på den jag har just nu. Vi kommer inte överrens, jag och telefonen.... =)
En kompis skrev i sin blogg om hur mycket hon uppskattar mig. Det värmde verkligen.
Idag fick jag ett sms ifrån en annan kompis där hon sa att hon uppskattar mig. Det värmde också verkligen.

Känns skönt att människor tycker om en och uppskattar att man finns. De gillar mig för den jag är. =)

Det är dags för mig att börja jobba 100% igen. Det gör jag den 1maj. I´m back!

Nu ska jag gå och sooooova.

Kram och godnatt till alla!

because whyyyyyyy!?

Vissa dagar så vaknar man upp med villfarelsen att det är en bra dag och inget kan hända som gör att man faller ner i det där ökända svarta hålet.

MEN, ***^^^** förba----- *piiiip*, så fel man kan ha. En bra dag på jobbet. Det kändes inte rätt emellanåt, men jag tycker nog att det var en bra dag i det stora hela.

Orkar inte gå in på varför allt känns dåligt just nu, utan ni får bara tro mig, ikväll mår jag inte bra i skallen. Men, det kommer en dag imorgon också. Den blir säkert bättre......eller?? Den som lever får se..

arbetstid = bloggförbud

ja, egentligen ska jag inte blogga när jag sitter här. Fast, jag sitter tillgänglig på telefon och väntar på samtal.------------- = samtal. --------------------------------
paus...
Det var lugnt tills jag började skriva, så jag ger upp för nu..
Hoppas att alla har en bra dag!

säng säng säng, sova sova säng säng säng

Som vanligt sitter jag uppe och är huuuuur trött som helst. Borde lagt mig för en timme sen, vilket hade varit bra för mig. Men... nu är klockan sovdags.

jag håller på att ramla ihop i en hög av trötthet så nu säger jag GODNATT och sleep tight till er alla!

aj aj aj, det bultar och det bankar

Så har det känts i mitt huvud hela dagen. Jag har tagit värktabletter för att det skulle försvinna så att jag skulle kunna koncentrera mig på jobbet.
Idag har jag haft en praoelev på jobbet. En kille som går i åttan praoar hos oss denna veckan. Han fick sitta  med och lyssna på samtal idag på förmiddagen. Undrar vad han egentligen tyckte om det. Han sa iallafall att det var ganska trevligt.

Huvud, axlar och nacke har varit otroligt smärtsamma idag. Hade så ont i huvudet ett tag att jag önskade att det skulle sprängas så att allt var över. När jag kom hem tog jag fram svärmors massagedelfin och använde den en stund på axlarna. Genast började huvudvärken släppa. Sååå skönt!

Det har dock resulterat i något jag inte tror att jag någonsin varit med om, en bula på axeln. Visade den för maken och han sa.. "om du slår skallen så kan du ju få en bula, det är samma sak nu fast på axeln". Massagedelfinen har alltså slagit mig! =)

Skulle nog behöva göra ett besök hos naprapaten.

ett gott skratt förlänger livet?

Igår pratade jag med en kompis och hon tipsade då mig om en blogg. Personen skriver om sitt arbete på ett företags kundservice. Han skriver bra och väldigt roligt så redan där fick jag mig ett gott skratt. Det var kul att prata med min kompis och hon fick mig att bli på bättre humör, jag mådde lite sisådär innan dess..

Idag fick jag tips om ett klipp på youtube och väl där så hittade jag en del Björn Gustavsson klipp. Han är ju bara såå kul! En av mina nya favoriter! Skrattade hysteriskt åt varje klipp.
Nyss var det Parlamentet på tv och det är ju ett av mina favoritprogram.. Skrattade gott åt det också och kände att det är första gången på länge som jag skrattade riktigt hjärtligt, på riktigt från själ och hjärta. Ett sånt där - jag får ont i magen - skratt.
Det var skönt att skratta så...

ont är inte skönt

Idag är det lördag och jag är ledig. Det är skönt. Maken åkte till sin mamma igår. Det var meningen att vi båda skulle åka, men jag var så trött igår när jag kom hem att jag kände att jag bara vill vara hemma. Dessutom har jag ett ton med tvätt jag behöver fokusera på.
Jag har legat fel inatt. Har väldigt ont i ryggen idag. Det kan  i och för sig vara så at jag fortfarande har ont i rygg och axlar efter en vecka på jobbet. Har ju haft ont i nacke, rygg och axlar hela veckan. Nu sitter dock värken på annat ställe i ryggen. Behöver få min kropp att vakna och må bättre så att jag får gjort det jag ska.

Hoppas att ni får en bra dag!

tårarna rinner

men jag är inte ledsen... egentligen...
Sitter och tittar på ett av mina favorit underhållningsprogram, Så ska det låta. En av låtarna som sjungits nyss, sjöngs av Christer Sjögren, inte någon av mina favoriter.. MEN, han sjöng Elivs "in the getto"..
Tårarna började rinna på mig för jag kom att tänka på resan jag och mina syskon och pappa gjorde för att fira hans 50års dag. Vi hittade ett litet ställe som vi trivdes på. Massa karaoke och drinkar så vi brukade gå dit efter att vi käkat middag på nåt trevligt ställe. Där fick vi kontakt med ägarna. Det var ett gift par. Mannen fick pappa att sjung "in the getto" med honom. Det var också en av pappas favoriter. Resan var väldigt trevlig även om vi saknade mamma som redan då hade lämnat oss. Vi sjöng massa karaoke de två veckor vi var där. Tack för resan pappa!
Jag älskar dig, men nu kan jag inte skriva mer för jag blir för ledsen ikväll om jag ska sitta och tänka på er och jag orkar inte det just nu.
Saknar er och ni finns i mitt hjärta!


en lördag i ensamhetens och slöhetens tecken

Inte för att det har gjort något. Jag vaknade inte förrän klockan var över 12 idag. Längesedan jag sov så länge helt utan anledning. Gick inte och lade mig alltför sent.... Men, det var tydligen skönt att sova. Bestämde mig för att det fick bli en softare-dag idag. Slöbläddrade mellan kanalerna på dumburken. Råkade fastna på en kanal. Det var "Borta med vinden". Jag har aldrig sett den förut. Den är ju bara så lång... så där gick hela eftermiddagen... Inte för att jag hade något ålanerat för dagen, men jag hade ju i bakhuvudet att jag skulle hitta på NÅGOT idag. Ja, att titta på film är väl att göra något, men det var inte detta något jag hade tänkt.

Igår var det "afterwork" på jobbet. Några öl och lite umgänge utanför arbetstid. Det var dock på kontoret. Prisutdelning till 4 kollegor som vi har röstat fram som de som bäst lever upp till företagets 4 värderingar. 3 av priserna gick till kollegor i mitt team. Jättekul för dem så det är bara att gratulera.

Nu är klockan så mycket så att det faktiskt är läge att gå och lägga sig istället för att sitta här framför datorn. Sitter ju faktiskt här och gäspar en hel del.
Så, godnatt från mig till dig!

Jobbet och jag

Jag gillar mitt jobb! Får jag lov att göra det? Har alltid älskat service. Kundserviceyrket är verkligen något för mig. Jag vill fortfarande jobba inom turismindustrin, men jag trivs ändå där jag är just nu. Har bra arbetskamrater som har gjort det lätt för mig att komma tillbaka till arbetet. Företaget har stöttat mig i min sjukskrivning.
Att jag trivs betyder inte att jag inte vill utvecklas. Jag vill utvecklas och ha utmaningar i mitt arbete.

Jag mår bra nu. Det är skönt att kunna säga det till mig själv och känna att jag inte ljuger. När andra frågar kan man ju lätt dra en liten vit lögn, eller mer rätt är kanske, försköna sanningen en aning. Trots att (jag kommer att generalisera nu, så håll i er) de flesta frågar: "hur är det/hur mår du" så är det inte alls säkert att de egentligen bryr sig eller vill ha ett ärligt svar. Människor har så mycket med sig själv att de inte har tid och ork att känna med dig. Dessutom har ordet depression en otroligt negativ klang och det är jobbigt att förstå innebörden om man inte själv haft sjukdomen.

Men, som sagt. Jag mår bra nu. Människor behöver inte "tassa på tå" kring mig.

Till min morbror (har flera men detta gäller bara en av dem) vill jag säga: Tack för att du finns i mitt liv. Du har varit ett otroligt stöd för mig sedan -99 och bara det att jag vet att du finns där för mig gör att jag känner mig starkare. Du är bra på att lyssna och sist vi sågs gav du mig ännu mer styrka när jag berättade om den gångna hösten.

Wannabe EMO eller hora??

Satt på pendeltåget för en stund sen. På väg hem från jobbet. Råkade höra två småtjejer prata (de var väl sisådär 10-13 år)... Tjej 1 pratade om att hon hade blivit kallad wannabe emo av en annan tjej de båda känner. Efter en stund ringer hon upp den här tjejen och frågar varför hon är arg på henne.  Den här tredje tjejen (hör ju inte vad hon säger..) verkar inte vara jättetrevlig i ton och kommentarer till tjej 1. (tjej 2 sitter hela tiden bredvid och lyssnar och kommenterar emellanåt) Tjej nr 1 vill inte ge sig utan står på sig och frågar tjej nr 3 varför hon är arg. Visar sig vara nån website inblandad där någon har skrivit något... Det här... hon sa att du sa att.... osv. Tjej nr 3 kallar tjej 1 för hora för jag hör "om jag är hora vad är då du". Och så fortsätter det tills tjej 1 tröttnar på att inte få något svar på sin fråga. Det hela verkade handla om att en tjej har sagt att hon snackat skit och sen har en annan tjej sagt att den tredje sagt si. Verkade vara lite framochtillbaka. Hade varit intressant att kunna höra den dialogen från båda sidor. =)
Hur som helst så tyckte jag att det var strongt av tjej nr 1 att våga ställa frågan till tjej 3. Hon försökte iallafall reda ut de problem som existerade. Jag har inte jättekoll på det här med EMO... Tror det står för emotionell. har något med klädstil och musik att göra. Det är tydligen ett skälls "ord" för vissa.

Upp å ner

Det mesta i livet går upp och ner. Ibland är man glad och ibland är man ledsen. För det mesta är de flesta friska, men ibland finns det den som blir sjuk. Ibland känner man sig rik, ibland fattig. Vissa dagar känner man sig älskad och uppskattad medans man andra dagar så känner man sig oälskad och osedd, påhoppad, oönskad.

Idag fick jag veta att jag gått ner lite till och att jag minskat mitt midjemått ytterliggare. Innan jag gick till mottagningen idag så kändes det inte som att jag gått ner utan som att jag gått upp istället. Därför var det jätteskönt att jag blev motbevisad. Har känt mig lite misslyckad på den fronten och nästan tappat gnistan, men nu fick jag ju bevisat att det går på rätt håll... sakta men säkert.

Katten min ligger här bredvid hoprullad som en liten boll. Hon är sååå fin.  Lilla gosebollen. =)

det är söndag idag

Jag har varit ensam hemma denna helgen. Inget jätteovanligt. Min make älskar att åka till sin mamma på helgerna. Hon bor på landet och väl där kan man gömma tankarna på allt man egentligen borde göra hemma när man är ledig. Är man inte hemma kan man inte göra något hemma.. såsom städa, sätta upp hyllor, möblera om och så vidare...

Inte för att jag nödvändigtvis gör så mycket "vettigt" när jag är hemma... Men, det är ju faktiskt så att det är större chans att man gör något av ovan nämnda saker om man faktiskt befinner sig hemma istället för borta.


ensam

Undrar hur det kan vara så att man känner helt ensam i världen trots att man är omringad av människor hela dagarna.

Jag känner mig framför allt ensam på jobbet och på väg till och från jobbet. Vet inte varför, det finns ingen anledning. Behöver bearbeta detta för mig själv. Det är det terapeuten har sagt.... att jag ska sluta tänka negativt om mig själv. Sluta tro att andra inte gillar mig.
Vissa dagar är komplexen värre än andra dagar.

Idag har jag varit på foneatriska kliniken på Karolinska Institutet. Var där för att kolla min hals efter bihåleinflammationen jag hade förut. Läkaren bedövade ena näsborren och stoppade ner en slangkamera i den. När han var klar med undersökningen så fick jag se på filmen av mina stämband. Jag kan förstå fascinationen med varför man väljer att bli läkare. Inte för att jag någonsin, eller nu heller, vill bli läkare... gillar ju inte blod och "guts". Men, fascinerande är det..


skulle ju uppdatera bloggen

men, jag känner mig tom i bollen... är för trött för att tänka ut ngt bra. Hade massor av tankar att skriva häromdagen, men då låg ju bloggen nere. Jag har ju börjat jobba 75% nu...

Det är tidig morgon nu och jag ska 'äta frukost. Jag fryser idag... because why? Blir väl bättre snart?!

Have a nice day!

RSS 2.0