idag var det lättare

vågen visade på mindre än förra veckan och måttbandet visade mindre antal centimeter. Jag blev jätteglad! Det gjorde min dag. Hurra för jag! =)

Det kom ett mail..

från en vän.... Som jag inte pratat med sen innan jag gifte mig. Jag blev superglad. Vi var bästisar när vi var yngre. Har känt henne sedan jag var 11 år.
Det har hänt massor i våra liv sedan sist, hon har startat eget och blivit mamma. Var inne på företagets hemsida. På den finns det en bild på henne. Det tog en stund innan jag verkligen såg att det var hon. Hon har blivit vuxen. Själv tycker jag att jag ser ungefär likadan ut nu som då.
Ser fram emot fortsatt kontakt med henne nu. Hoppas verkligen att vi inte tappar bort varandra igen.


Det ÄR trevligt med vänner!!

Maken kom hem, duschade och sedan åkte vi till ett par vänner. vi käkade middag ihop, pratade, spelade lite poker och pratade lite mer. Det var riktigt trevligt som vanligt!


Hur svårt behöver det vara?

Jag gillar att umgås med människor. Mina vänner är underbara och jag älskar att träffa dem. MEN, jag är som jag är och ibland känner jag att jag inte "orkar". "Bekvämlighets/lathets-nervern" sätter in. Bara tanken på att åka iväg och träffa kompisar blir jobbigt. Det är ju så bekvämt att bara vara hemma...

Min fråga är alltså, hur svårt behöver det vara?? Det är ju bara att ta sig i kragen, åka och möta sina vänner och umgås!! Det blir ju så trevligt och jag slipper sitta här hemma och ha dåligt samvete jämtemot mina vänner som vill träffa mig och som jag faktiskt vill träffa..

Till mina vänner... jag är dålig på att träffa er och även på att prata i telefon med er och för det säger jag, förlåt! Jag älskar er!


enus flaskus vinitus

eget påhittad latin. eller nåt.

Öppnade flaskan med vin. Det var gott. Plötsligt var flaskan tom. Hur gick det till? Reste på mig och kände mig då en aning vinglig. Jag har ett stort glas som jag drack ur... känns inte som att jag druckit en massa, men det blev visst så.. Väldigt lättdrucket vin!

Nu är jag "fullus och tröttus". Som det kan bli...

Nu sitter jag bara här och gäspar så nu bir det att gå till sängus för att sovus på kuddus!

Puss i ljumsken och nyp i baken till er alla så här på lördagskvällen!

mmmmm... gott med vin! eller så trodde jag iallafall

Min make ville åka till sin mamma över helgen, men inte jag. Jag kände att jag behöver vara hemma och tvätta.
Jag kände mig plötsligt sugen på ett glas vin, men så gjorde jag något annat och glömde bort det så det blev inget vin. Nu idag, för en stund sedan tänkte jag att jag skulle ta ett glas vin, tog flaskan och ett glas och gick och satte mig i soffan. Skulle öppna flaskan och upptäcker till min förtvivlan att det inte var skruvkork. Jag var övertygad om att det var det på den flaskan. Nu blev det jobbigt. Jag blev sur och gick tillbaka till "barskåpet" med flaskan.. Dilemmat nu är huruvida jag pallar engagera mig och öppna den iallafall. Är ju jättesugen på vin! Brukar inte vara det så där jätteofta direkt! Hade inte tänkt dricka en hel flaska ju. Om det är skruvkork är det ju lättare att ställa flaskan i kylen efter att ha tagit ett glas.

Så, hmmm... får se hur jag gör. "vintarmen" ropar - ge mig vin!!

Så, skål på er. Ha en trevlig lördagkväll!

nya favoriten

http://youtube.com/watch?v=f5RjkrOWpUs

kolla in!!!

Maia Hirasawa är min nya favvo i min mobiltelefon!

Hur djävulusiskt svårt kan det vara????

en annan är ju helt otränad... fast sjukgymnasten säger att jag har normal kondition. Det är bara för att jag är överviktig som jag flåsar en massa när jag gör något, lungorna kan ju inte ta till sig allt syre...

Men, om jag äter rätt och jag rör på mig, BORDE JAG INTE GÅ NER I VIKT DÅ??????????????
Börjar bli irriterad!!
har gått ner 0,7 kg på 2 veckor! *SUCK*

Ilsken, ledsen och frustrerad!!

borde träffa vännerna oftare

Idag har jag jobbat. Första helgen jag jobbar sedan jag påbörjade min sjukskrivning i september... Var en ok dag på jobbet..
Direkt efter jobbet åkte jag hem till min "lillasyster" som fyllde 30 igår. Givetvis var "mamma" också där. Har inte träffat dem på flera år. Det är sååå dåligt.
Jag älskar dem och känner mig hemma med dem.

Häromdagen skrev jag om att jag undrade om någon läste bloggen eftersom ingen skrev någon kommentar på ett tag. Har förstått att det uppfattats som ett klagomål från min sida, men det var inte menat så, jag var bara nyfiken på om någon läser det jag skriver. Fick ju i och för sig då bekräftat att det finns de som läser vad jag skriver... trevligt!

Dags att sova nu! En jobbdag imorgon också!


fredag kväll på jobbet!

sitter här och tar det lugnt.. har den sk coachmobilen ikväll och väntar alltså bara på att mina kollegor behöver hjälp.
Har ju börjat jobba heltid nu och jag jobbar till kl 20:15 idag. Känns helt ok. De flesta har frågat idag hur det känns att vara tillbaka... och jag har svarat... jodå, det känns helt ok.
Ute är det grått..
Vad gör alla andra ikväll?
Undrar om det är någon som läser min blogg... dåligt med kommentarer....
Har ont i ryggen nu.. trött i den..

RSS 2.0