Idag

Jag skulle jobba. Blev inte så. Vaknade, mådde sådär. En aning trött. Duschade. Sen.... kräääks!! Skit och helvete!! Har sen gjort det några gånger idag. Det "bubblar" i magen. Känns ingé kul det här. VILL INTE VARA SJUK! Vill ju jobba. När jag var yngre var jag sällan sjuk. Ju äldre jag blir desto oftare är jag sjuk. Larvigt!. Har ringt min man idag och sagt "kom inte hem, jag är sjuk".
Den enda lilla fördel jag ser med att ligga på soffan/ i sängen hela dagen är att jag kan se på True Blood. Har sett ikapp mig på säsong 1 och påbörjat säsong 2. I like streaming... =)

feber, hus, helg

Många runt omkring mig är sjuka. På jobbet, kollegorna snörvlar och har sig. I kollektivtrafiken, snörvel, host å sånt. Det resulterade i att jag fick feber och låg hemma torsdag, fredag. På lördagen kom älskling och hämtade mig och jag fick komma till vårt hus. (måste ta körkort) Väl där packade jag ur nån kartong och sen hjälpte jag maken med att ånga bort tapet från väggen i ena sovrummet. Jag tog det ganska lugnt men gjorde en del nytta ändå. På kvällen sen åkte vi hem till svärmor och blev bjudna på mat och så spelade vi lite kort. En trevlig kväll. Idag sov vi lite längre än vad som var tänkt, men det var skönt att sova. Efter en sen frukost bestående av gröt och mackor så åkte jag och älskling till vårt hus och fortsatte ånga tapet. Värsta terapin. Jag tycker det är roligt. Maken tycker nog att det tar längre tid än vad det borde. Allt ska vara klart NU! =)
På tal om det, han är så himla duktig min man!! Han packar och flyttar och målar och donar. Jag packar en del och donar lite. Han har ju förmånen att ha tid dygnet runt. Det har inte jag. Tänk om man haft så mycket pengar att man slapp tänka på att tjäna pengar för att överleva. Då hade man lätt kunnat ta ledigt från jobbet ett tag för att kunna ta sig tid med flytt och annat. Men, nu är det inte så i min verklighet så det är bara att bita ihop och fortsätta. Det finns de som har det mycket värre än jag så jag ska inte klaga.

Osynlig??

Idag känner jag mig "pissig". Låg och lättirriterad. Osynlig. Vet inte varför. Vill bara hem och lägga mig i sängen och gråta floder. Det funkar lixom inte att göra det dock. Måste ju jobba!  Så, jobbar gör jag. Håller mig lite för mig själv i den mån jag kan för jag vill inte påveerka mina goa kollegor. Nåja, det blir väl bättre?! 

Mitt liv just nu

Just nu består mitt liv av att tänka hus! Det är packning, målning, flyttning... Människor vill komma och titta på lägenheten och jag känner att jag varken vill eller har tid med det just nu. Samtidigt vet jag att vi måste låta människor komma hit och titta. För den som undrar.... Jag gillar inte att flytta, eller.. själva flyttandet i sig med packning, bärande av tunga kartonger och städning. Däremot gillar jag att vi köpt hus. Det kommer att bli jättebra!

bitter-fast mest-sweet

Idag är en glädjens dag. Mest. Fast lite bittersweet är det allt. En god vän till mig har jättestor mage nu. Hon är höggravid. Ska ha bebbe om en vecka. Hon har jobbat så länge som hon orkar. Under denna veckan tog hon ett beslut om att gå på mammaledighet idag. Det är verkligen jättekul att hon ska bli mamma. Det som är tråkigt är att jag förlorar henne som kollega nu när jag äntligen har börjat på samma avdelning som henne.

Det som är extra kul idag är att vi har fått tillträde till vårt hus idag. När jag slutar jobba idag kommer älsklingen och hämtar mig och vi ska åka till lägenheten och byta om och hämta en drös med grejer och sedan bär det av till huset.
Fatta att jag inte sett huset invändigt annat än på bilder! =) Tur att jag litar på maken som varit där och tittat.

På jobbet har det varit himla lugnt idag. Jag trivs jättebra på min nya tjänst. Har bra och trevliga kollegor. Skönt också att inte jobba helg. Mina "gamla" kollegor jobbar i helgen. Tycker lite synd om dem eftersom jag vet att de inte ser fram emot det precis.

Nu har jag 35 minuter kvar av denna arbetsdag, sen är det HELG!! =)

Puss i ljumsken!


We now own a house


Huset på bilden är VÅRT!! =) Tro´t eller ej men vi har faktiskt köpt ett hus. På landet. Massa tomt!
Inte en massa grannar. Bara granar =). Känns skrämmande men jättekul och jag ser fram emot
att fixa och dona.
Kan jag bli lite huslig nu tro?
Det kommer säkert bli jättebra.

oj det var visst ett tag sedan

jag har inget att komma med därför blir det inga inlägg just nu. Vill inte skriva en massa bara för skrivandets skull. Jag återkommer inom kort för jag vet att jag alldeles alldeles snart kommer att ha något att skriva om =)


RSS 2.0