Ny sida

Jag gillar egentligen blogg.se men när jag bytte från iPhone till en Samsung Galaxy S2 så försvann möjligheten att på ett enkelt sätt blogga från mobilen. Blev ju så glad när det kom en app till iPhonen. Var inne och läste här på blogg.se och fick då veta att det inte kommer att utvecklas en app för blogg.se till android. Blev besviken och bestämde mig därför för att byta bloggsida.
Så... kära bloggläsare...
Jag hoppas ni vill följa med mig till min nya bloggadress: http://lumsansblogg.wordpress.com

Inte god mat

Jag lagade Korv Stroganoff och kokade makaroner till det. Det blev inte gott. Dagens matlagning misslyckades. Korven smakade "funky" och makaronerna lyckades jag koka för länge. Tur att maken valde att inte äta hemma idag.

Första dagen 2012

Inatt när vi kom hem så kände vi för att mysa lite i soffan innan vi gick och lade oss. Det blev asgarv framför Ross Noble - randomist. Vi gillar honom men inatt var det så roligt att jag skrattade så jag fick ont i skrattmusklerna. Våra ögonlock vann kampen mot skrattet och viljan att titta färdigt så vi såg inte hela.
Idag sov vi rätt länge. Skönt att ligga kvar fast vi vaknade lite tidigare. Sen har det inte gjorts många knop här idag.
Jag missade Ivanhoe idag för vi mös i soffan och tittade på annan film. Idag har vi sett både Tron och Tron Legacy.
Nu kommer maken med mat och softandet i soffan fortsätter.

RSS 2.0