tappar underkläderna...

Ett tecken på att jag lyckas med min viktminskning, även om det går sakta, är att jag tappar mina trosor. Första gången det hände tänkte jag för mig själv "typiskt, har tagit på mig trosor med dålig resår" jobbigt att vara iväg en hel dag med trosor som inte vill sitta där de ska. Andra gången var häromdagen. Upptäckte det när jag var  stan. Spelade ingen roll hur mycket jag drog upp dem, såg nog konstigt ut när jag försökte, för de ville inte sitta uppe. Och, nej, det var inte samma par som gången innan. Sen så var det gårdagen. Ett tredje par trosor som inte ville sitta uppe. Jag börjar se en trend. Jag tappar mina kläder..... Hmmm, dags att börja köpa mindre storlek?

Som tur är har jag vid något tidigare tillfälle köpt underkläder som varit för små och inte kunnat ha. De kan jag ha nu!!! Mycket bra! =)

Nu ska jag återgå till det jag höll på.

Fluortanten!

Minns ni henne? Hon kom i sin vita rock med en bricka full med små muggar med fluor som du skulle skölja runt i din mun i 2 minuter.
Jag visste långt innan hon kom in i klassrummet att hon var i byggnaden. Kände det i min käke. En obehagskänlsa. Det känns som att käkmuskulaturen drar ihop sig.
Nu undrar du såklart hur det kommer sig att jag kom att tänka på fluortanten klockan tio på kvällen. Jo, tittar på Boston Tea Party och där kom just en fluortant in. Genast reagerade min käke på samma sätt som när jag var barn. Jättekonstigt! Det är något psykosymatiskt (eller vad det heter). Sitter i benmärgen den reaktionen. Kan inte styra den.

Har precis pratat med min älskling. Han är framme och ska nu sova i sin hotellsäng. Skönt! Jag gillar hotell och brukar sova jättebra så jag är nästan lite avis.

en kommentar

Idag såg jag en kommentar på ett inlägg jag gjort. Det var från en person jag inte vet vem det är, en "vilt främmande" människa. Hon gillar min blogg.
Varje gång jag ser en kommentar från någon jag inte känner (det händer inte ofta) så fascineras jag av att någon har hittat min blogg.
Det är ju jättekul, speciellt när de skriver att de gillar den.

Idag då?

Jag är fortfarande hemma, det här, vad det nu är, vill inte ge med sig. Har ingen feber nu ikväll. Skönt!

Nu ska jag lägga mig ner under min underbara filt igen och titta på Law & Order. Min kära make sover på annan ort ikväll, han är på kundbesök i Småland.

tyck synd om mig... igen...

Har sagt det förut och jag säger det igen... jag gillar inte att vara sjuk!

Hatar feber och illamående. Är så hängig. Orkar inte göra något. Tagit mig från sängen till soffan och ligger här under en filt.

Hade jag haft TV i sovrummet hade jag blivit där. Logiken säger att jag borde äta, men bara tanken på mat tar emot..


klockan är halv tre fastän den är halv fyra!

Nu är det vinter på riktigt! Vintertiden är här. Uner tiden jag tittade på min löjligt romantiska film gick vi över till vintertid. Så filmen som slutade 03:30 slutade plötsligt 02:30 p g a att vi vred tillbaka klockan under filmen.

Filmen hette "Den ende", som sagt, löjligt romantisk!

Nu SKA jag gå och uppsöka min säng!

Har lite feber... tyck synd om mig!

Förresten, välkomna hem syster och nyblivna svågern! Ser fram emot att få se er bröllopsvideo och era kort!

Löjligt romantiskt...

Mår illa, är ju sjuk så det är väl inget konstigt.. hoppas jag vaknar och mår bättre imorgon. Tänkte jag skulle gå och lägga mig, men råkade bläddra en sista gång och stöter då på en film som precis börjar. En romantisk komedi. Jag ÄLSKAR löjligt romantiska filmer. Måste ju se den... Är iofs trött och kommer säkert att somna ifrån den... ELLER så kommer jag att vara vaken en timme eller två till.

synd om mig, igen

Igår gick jag hem tidigare från jobbet. Sjuk, igen... hade feber. Har det idag också. Skulle jobba helg. Skit-trist att vara hemma. Har dåligt samvete gentemot mina kollegor som jag vet får jobba rumpan av sig...

Grey´s Anatomy

Sitter och tittar på min favvo serie, Grey´s Anatomi. Plötsligt blir bilden svart. Kollar de andra kanalerna och de funkar som de ska. Sen blir det konstigt.. Samma program som visas på kanal 9 börjar visas på kanal 5. MEN, hjälp!! Vad händer?
Känner hur jag nästan blir desperat...larvigt jag vet... Det är ju bara ett tv-program. Hur som helst, plötsligt är det tillbaka igen. Man undrar ju... vad sysslar de med?
Nu är reklam pausen slut och jag ska titta vidare på favvoserien..

See ya


Det var en dag på väg till jobbet

Jag var något sen, missade en buss, när nästa kom så blev den sen p g a de jag väljer att kalla "barnvagnsmarodörer", alltså de här med barnvagn som tänker på sig själv och inte på andra och som inte kan vara anpassningsbar. Sen förstår jag inte heller hur de med barnvagnar inte kan hjälpa varandra på/av buss och flytta på sig så att de får plats allihopa. Verkar som att vissa tror att de är viktigare än andra....

Hur som helst. När vi kommer ner till Märsta station så väljer chauffören att stanna så långt bort han kan från pendeltågsstationen (kör alltså bort till där han ska hämta upp nästa resande, även om Märsta Station är en första/sista hållplats för bussarna). Att han gör så leder till att jag missar mitt pendeltåg.

På tåget sitter jag och håller mig för mig själv, läser tidningen... Vid ett stopp kommer det på en man som sätter sig mitt emot mig. Han hälsar och jag är artig och hälsar tillbaka. Försöker hålla mig för mig själv och fortsätter läsa. MEN jag är ju sådan att jag är snäll och artig och svarar när jag blir tilltalad. Hur som helst.. den här mannen säger att han vill bli min kompis. Av någon outgrundlig anledning byter vi mailadresser. Dagen efter får jag ett mail där han skriver att jag vill ta en fika, han avslutar med "kram". Mitt svar blir att jag behöver lära känna honom mer innan det blir aktuellt med en fika.
Till det får jag svaret "Hej linda. Min data e tråsigt så jag brukar änvanda på jobbet o därför det tog tid att svara på din fråga ännas allt e bra med mig o  Jag hoppas allt e bra med dig oxå . jag är en trevlig snäll o mysigt nyinflyttad här o klart jobbar o pluggar o vill gärna ha kul när tiden passar så vi kan börja med o ta fika om du tycker e ok ? kram"

Jag förväntade mig mer än så då denna person sa att han ville bli min vän...

Mitt svar:
"Hej,
jag är inte redo för fika. Känner dig inte alls och jag går inte och fikar med främmande människor hur som helst..
 Mvh,"

Hans svar på detta var "ok".

OK????
Jag förstår.... han ville egentligen inte bara vara min vän. För om han velat det hade han ansträngt sig. Missförstå mig inte, jag är inte upprörd över att personen bangar här... Det gör mig inget. Jag ville ju inte ens från början, men tänkte att jag skulle ha en "open mind".  Tycker bara det är tråkigt med baktankar.

Respektera at jag är gift!! Vill du vara min vän så.. fine! Vill du annat.. vänd dig till en tjej/kvinna som är singel!

när?

Jag har en fråga. När ska jag orka gå upp i så pass tid på morgnarna att jag hinner/orkar med min träning?
En fråga till. När ska jag hinna/orka träna när jag kommer hem från jobbet?

Alltså, jag gillar att träna, men jag är ju så trött och på kvällarna ska man dessutom hinna laga och äta middag. INNAN det blir för sent och det är dags att sova... Fattar NADA som vanligt. Får inte dygnet att gå ihop.
Nu sitter jag igen där jag inte ska... framför datorn.
Det borde ju vara att bara låta bli att sitta här och göra annat... men, att sitta här i 5-15 minuter spelar ingen roll för jag har inte 30 min till en timme till träning ändå..

Nej, hörrni.. Frukost tajm så att jag startat dagen på rätt sätt! Träning blir det ikväll!

fick en liten present av min honey

Fick en liten digital fotoram av min älskling idag. den har jag hållt på med nu en stund och när jag tittar på klockan och gäspar samtidigt så förstår jag varför.. klockan är ju förbövelen HALV TOLV. Jag borde lagt mig för minst en timme sedan. Så, nu är det slut med att sitta här men som ni märker så är det uppenbarligen svårt för mig att slita mig från datorm och göra det enda vettiga, nämligen att uppsöka kudden.

GODNATT!!

Måste gå nu... drar mig själv härifrån..................*gäsp**


kära medmänniska

Hej du medmänniska,

det är jätteroligt att du gillar att lyssna på musik och att du är mån om att komma i tid till ditt jobb, läkarbesök och andra åtaganden. Men du, tänk på alla andra i din närhet.
Lyssna på din musik hemma eller sätt "proppar" i öronen med colym som göra att bara  du hör och jag slipper. När du ska gå på/av buss/tåg så behöver du inte trängas med mig, du behöver inte knuffa mig och tränga dig före i kön som blir. Jag har också tider att passa. Jag tycker också om att lyssna på musik men till skillnad från dig så har jag "proppar" i öronen som gör att JAG kan lyssna på den musik jag valt och du slipper.

Livet blir så mycket roligare när vi samsas och visar hänsyn för/mot varandra, tycker du inte?!

konstig dröm...

Inatt jag drömde något som jag aldrig dröömt förut *la la la*

Jag drömde att jag var på gymet i källaren på jobb. Tyckte det var jättekul att träna där. Mycket folk.. När jag sen ska ta mig därifrån så tar det tid att hitta ut och när jag väl kommer ut så befinner jag mig i en annan stad. Det känns som en blandning av Hong Kong och Malmö. Konstigt. Försöker ta mig tillbaka till gymet men hittar inte för byggnaden jag kom ut ur var inte jobbhuset. Hittar inte tillbaka.
Det är dessutom efter midnatt så det är lite jobbigt för jag har heller inte någonstans att sova. Då (i drömmen) kommer jag på att jag ju har en lägenhet i stan som jag kan sova i. Min kusin har lånat den av mig, men jag vet att hon inte är där just då. Ropar på en taxi som kör mig ut på den kinesiska landsbyggden, där husen ser ut som "slum" i London. Kommer till ett ställe som visar sig vara en restaurang där de inte serverar mat just nu, men jag får veta att jag kan sova på 3:e våningen. Det är heltäckningsmatta överallt och påminner om ett B&B i London som jag varit på. Jag kommer aldrig upp till 3:e våningen utan plötsligt är jag utanför och har bara en stor gräsplan framför mig som jag börjar gå på och sen ringer väckarklockan.

Jag känner mig otillfreds med min dröm. Vad hände egentligen och varför var allt i ett enda virrvarr? Förvirringen är total och jag fattar nada.
Nu är klockan 06:44, jag är nyduschad och ska äta frukost för att sedan ta mig till jobbet!

Ha en bra dag! (det hoppas jag iallafall att jag får)

inte bra dag...

Idag är en skitdålig dag bara så ni vet. Det känns som att jag ska börja storböla när som helst och att när jag väl satt igång så kommer jag inte att kunna sluta. Vill bara vara hemma. Ska bli skönt att sluta om en och en halv timme.

Mitt underbara ärkepucko!!

Imorse vaknade jag, illamående och med huvudvärk. Inte alls en bra start på dagen. Sedan har det bara fortsatt så... konstig dag på jobbet.. vet inte varför men jag har känt mig frånvarande fastän jag varit närvarande. Idag har jag fått veta att senare i veckan ska jag "praoa" på en annan avdelning. Det ser jag fram emot!

Efter jobbet bar det av hem till mitt eget lilla ärkepucko, som jag kärleksfullt kallar min vän. Hon hade fixat middag. Vårrullar med fullkornsris och sallad. Mycket gott. Har sedan tillbringat hela kvällen hos henne och vi har (eller, ja, jag mest) pratat och pratat och pratat. Älskar henne. Hon är underbar! Vi ses alldeles för sällan.
Trist sen att komma hem till mannen i mitt liv, som jag älskar, som är på tråkigt humör. Ja ja, det går väl över för honom...

kram och godnatt!

update

Ok, nu har jag tränat. Ska inte "sparka" på mig själv för att det inte blev som jag tänkt. Hade planerat ett långt träningspass, men det blev ett kortare.. Har tränat lite idag iallafall..

Varför är jag så trött idag? Vill ju bara sova..

Har tänkt mycket på familjen på sistone.. Saknar föräldrarna. Det blir så ibland..

Strax sängläge som gäller så att man orkar med en ny arbetsvecka.

ännu inte gjort det jag ska

Nej, jag har inte tränat än. Det kommer...
Har just tittat lite på SVT24 och Dans: VM 2008. Otroligt vad duktiga de är. Blir nästan lite avundsjuk.
Sitter just nu och bearbetar mitt sug efter något. Vill ha choklad, kakor och annat gott. MEN, det blir inget sånt!
Tror att det är svårt för de som inte är drabbade av sockerbehov/abstinens, sötsug för ofta, kan förstå hur det är. För, visst är det så att, det är ju bara att låta bli!! Eller??

Nej, jag ska inte ge efter... och jag SKA träna idag. Bara att kämpa på, det ger ju resultat..


ont i ryggen

Idag vaknade jag upp med himla ont i ryggen! Känns inte skönt alls och det är jobbigt att röra sig.
Ska träna idag. Har bestämt mig för att det behöver bli så. Men, det är tidigt än.. jag hinner.

Igår var vi hemma hos vänner. Det blev tacos. Sååå gott. Älskar  tacos.
Deras dotter är nåt av det sötaste som finns. Hon är 2½ och har en så söt personlighet. När hon ler så lyser hon upp rummet. Hon är nog min favvo-unge som inte är en släkting! =)

min träning

Jag har varit lite slarvig de senaste dagarna och inte tränat. Det har inte känts riktigt bra att jag INTE tränat. Inte ok!!! Behöver min träning. Mår ju så bra när jag gjort det.
Idag vaknade jag vid 10, gick upp och försökte att få min tröga kropp att vakna till liv. Min kropp tar en stund på sig. Efter en stund blev det grötfrukost och nu när klockan är tre har jag hunnit träna, duscha och äta mellanmål också.

Om en liten stund ska vi åka till kompisar och "hänga" och äta middag. Tror det blir tacos. MMMM, gott gottigott gott =)!

Hoppas att ni alla har en skön lördag!

Grattis kära lillasyster!!

Idag blev min lillasyster Fru Einbjörn! Klockan 05:00 svensk tid gifte sig min syster med sin Jonas. På Fiji där de befinner sig var klockan 15:00 när de vigdes.

SUPERGRATTIS!

Jag är lite ledsen över det faktum att jag inte kunde närvara. Det är tyvärr inte billigt att åka till Fiji...
Hur som helst är jag jätteglad för deras skull.
Det är i och för sig lite svårt för mig att greppa att min lillasyster är nyss fyllda 25 och nu gift. Hon är vuxen. Att jag är hela 10 år äldre än henne och flyttade hemifrån när hon bara var ett litet barn är väl de som gör att jag har "svårt" för att se henne som vuxen..
Jag respekterar henne och tycker att hon är en underbar person och vacker ung kvinna!!

idag

Har ledig dag idag. Noll motivation till att göra allt jag hade planerat idag. jaja, dagen är inte slut än och jag är dessutom ledig hela helgen så något mer än det jag gjort hittills idag ska jag nu hinna med. =)

komplimang dag idag

Idag när jag kom till jobbet fick jag höra... Vad fin du är! Vad ska du göra idag? Mitt svar: jobba...

Jag hade klänning på mig idag på jobbet. Det är inget som händer särskilt ofta, typ aldrig!

Att ta en komplimang för vad det är, är inte så lätt för mig, men tack till alla som givit mig en.

En kompis, ärkepuckot, ringde ikväll. Blev jätteglad över att hon ringde. Det var ett bra tag sedan... Skönt att "stämma av" lite...
Vi ska ses på måndag. Jag ska dit och äta middag. Mysigt!

Imorgon är jag ledig. Bara tanken på det är skööööööööööööööönnnn. Är "trött i hjärnan" idag...

Godnatt

fick hjärtat i halsgropen!

Så här är det.. Min lillasyster och hennes sambo (snart make) är på Fiji. De kommer hem igen den 25:e. Det är ganska långt till Fiji... idag fick jag ett sms. I rubriken står det "vi är i akut kris"... Jag satt på jobbet och fick hjärtat i halsgropen när jag såg det. Tänkte: nu har det hänt något. Öppnar meddelandet och läser vidare... Då står det "Vi är i akut kris :) : vi har glömt de olika nivåerna o hur många kort man ska ha i hollywood, tacksam för svar genast!"

DE VAR ALLTSÅ "I AKUT KRIS" FÖR ATT DE BEHÖVDE REGLERNA TILL ETT KORTSPEL!!! =)

Helt otroligt! Jag skrattade när jag läste hela meddelandet, men innan dess blev jag lite lätt nervös.
Hoppas att de har det jättebra!


tjatar kanske ut det här..

Men, jag som aldrig förr i mitt liv varit en träningsmänniska, måste få känna stolthet över att jag har börjat träna dagligen. Det känns jättebra!
Och återigen, mitt Wii med Fit till är nog en av de bästa grejerna jag köpt/fått i mitt liv. Tack till den som uppfann produkten!

Håll tummarna för att saker och ting går som jag vill med lite saker....

måndag morgon

Det är måndag morgon och klockan är 05:42. Jag borde inte sitta här vid datorn. Ska därför inte göra det utan istället gå och klä på mig så att jag kommer i tid till jobbet. Ska åka hemifrån lite tidigare för att hinna äta frukost på jobbet innan det är dags att jobba.

NEJ, kollade just upp busstiden och det räcker att jag går hemifrån kl 06:25 för att vara i tid på jobbet. Då ska jag faktiskt göra så istället att jag äter frukost hemma, så är det gjort.

godmorgon alla!

inte bästa helgen

Denna helgen har jag jobbat. Det har varit helt ok. Superlugnt. Sovit hemma hos en kompis. Har inte varit så "duktig" i helgen. Ätit glass och godis. INTE BRA! Jag blir lika arg på mig själv varje gång jag gjort npgot som jag inte bör göra. På vägen hem idag tänkte jag att jag inte skulle äta ikväll. MEN, när jag väl kom hem så var jag hungrig och då blev det lite snabba nudlar med kyckling. Inte bra, klockan var för mycket... efter det var jag inte så sugen på att träna. MEN, det har jag gjort  nu. Känner mig lite mer nöjd med mig själv nu när jag har tränat och duschat lite. Nu ska jag gå till min säng och sova err par timmar innan det är dags att gå upp för att möta en ny dag.

min vän...

Nämen, jag hade en tanke när jag började skriva förra inlägget.

Det finns en ung man som arbetar på samma ställe som jag (ja, det finns flera, men jag tänker på en speciell). Han är trevlig, snäll, ödmjuk och hjälpsam och jag är glad över att jag träffat honom och att han har blivit en del av mitt liv, även om det bara är på jobbet. Det tråkiga är att sedan en månad tillbaka så sitter vi inte nära varandra längre och eftersom vi har mycket att göra så hinner jag inte träffa honom varje dag. Han lyser upp min tid på jobbet för att han finns.

borde typ sova??

Känns som om jag borde gå och lägga mig nu så att jag orkar upp imorgonbitti så att jag hinner träna innan jobbet.
Imorgon fyller min älskade lillasyster år. Lillsyrran är inte så liten längre.. hon blir 25 och på söndag åker hon och hennes sambo på kärlekssemester.

Tittar lite på "fredag hela veckan". De är inte kloka i det programmet.

kram och godnatt..

fredag = ledig dag

Igår kväll när jag gick och lade mig hade jag en massa planer för idag.
Idag när jag vaknade hade jag ont i ryggen... IGEN! =(  MÅSTE KÖPA NY MADRASS INNAN JAG BLIR TOKIG.
Har därför tagit det ganska lugnt idag. Glott på dumburken... tvättat en maskin tvätt och tagit hand om disken. Har varit duktig och ätit frukost och lunch och strax ska jag äta middag.
Ja, åsså har jag tränat!! Varje gång jag använt mitt Wii som träningsredskap känner jag lycka i kroppen. Min kropp gillar tydligen att träna/röra på sig. Synd att jag varit så dålig på att lyssna på min kropp innan. Testade lite nya övningar idag.

I helgen är det jobb som gäller. Ska sova hos en kompis lördag-söndag. Maken och katten får klara sig utan mig.

Ikväll händer nog inte så mycket. Kanske spela lite betapet och titta på Idol eller Doobidoo...

lathetens och ursäkternas mästare...

som känt är det ju jag det! MEN, idag gick jag upp och har hunnit med att träna. Det kändes skitjobbigt innan jag började, men under tiden jag tränade kände jag hur roligt det är! Nu efteråt när jag nyss duschat och ska äta min grötfrukost känner jag mig mycket nöjd med mig själv.

Så, frukost-tajm och sen är det dags att åka till jobbet!

ibland undrar jag...

Vad är det som gör att vissa människor måste snacka skit om andra, att håna andra och att nedvärdera andra?

Vuxna människor som beter sig som att de är bättre än andra och på något sätt behöver hävda sig genom att använda sig av gester, "hemliga" språk/kodord och tissel tassel. Jag menar, hur moget är det? Acceptera istället att alla inte är lika helt enkelt. Vad är det som är så svårt... Det du är bra på kanske inte är det jag är bra på, medans något jag är bra på kanske inte är din starka sida. Jag anser att alla är lika värda och att alla har olika egenskaper som kan komma till nytta vid olika tillfällen.

Sen kan ju vissa lära sig att det är ok att inte älska alla, men man kan lära sig att samexistera. Gillar man inte någon kan man hålla det på ett civilt plan utan att för den delen agera i falskhetens tecken, vilket är så lätt.


RSS 2.0