bussresa = snabbaste vägen till helvetet?

Ibland undrar man. Jag åker kommunalt varje dag till och från jobbet... Buss och pendeltåg och eventuellt tunnelbana... Det är inte alltid det roligaste. Som ikväll... bussen från Märsta och hem. Trots att det är en busslinje som det nästan alltid åker mycket folk på så var det idag en "vanlig" buss, alltså inte en "dragspelare". På väg hem från jobbet, trött, så blir man bra mycket tröttare av att det är trångt på bussen och att det blir ståplats. Trängsel är inte kul. När det desutom är sommar, även om det inte var en jättevarm dag, så svettas folk mer än vanligt. Man känner svettdofter som inte är så mysiga och när dessutom någon plötsligt släpper en fis så luktar det riktigt unket! BLÄÄÄHHHH! Till råga på allt så finns inget syre på bussen och av någon anledning som jag ännu inte kommit på så är värmen på! BECAUSE WHY??

Det känns ibland som att när det är trångt, varmt och äckligt på pendeltåg/buss/tunnelbana, att det är en resa på väg till helvetet...

Nu har jag dessutom förstått att jag kanske får problem att komma till jobbet imorgon. Det finns risk för att bussförarna går ut i strejk. Ska bli intressant att kolla in trafikrapporteringen på morgon-tv.

man får inte alltid som man vill...

Ett tag nu har jag ätit en medicin som ska hjälpa mig att gå ner i vikt. Den får jag inte ta längre... Var på min vanliga vikt- och mätkontroll. Vikt och mått är fortfarande på väg neråt. Bra! Kul! Glädje! MEN, dock visar jag tecken på för många biverkningar som man kan få av medicinen och därför får jag inte ta den längre. Trist!

Nu är hon här!

Inatt kom hon till världen. Vår lilla Ebba. Eller... ja, inte "vår" direkt... Jag är "bara" faster.... Brodern och hans fru fick ett nytillskott till familjen.. Elin blev storasyster!

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!!

Mental hälsa/ohälsa?!

Alltså, så här är det... jag har varit sjukskriven för depression. Tillbringade en massa dagar i apati och med att gråta. Jag har, med hjälp av medicin och terapi tagit mig ur det och mår bra nu igen.

Jag är fet! Nej, jag säger inte bara det... det är faktiskt så! Väger dryga 40 kilo mer än vad jag borde göra. Med det här att jag är fet kommer också mitt otroliga missnöje med mig själv.
En del vänner brukar säga att jag är min egen värsta fiende. Jag är den som är bäst i världen på att hacka på mig själv!

Jag inser att det inte är rätt alltid, allt det där negativa jag säger till mig själv om mig själv. Men, det är himla svårt att låta bli. När någon säger något bra om mig till mig så har jag svårt att ta det till mig.

Det finns ingen värre känsla än att någon får mig att känna mig dum. Jag hatar det! Oftast är det ju i och för sig jag själv som lägger den värderingen i händelsen, men det hjälps inte.... Det gör mig både arg och ledsen och det enda jag vill är att sjunka ner i marken/golvet jag befinner mig på och vill aldrig mer någonsin komma upp till ytan.

paket väntade hemma

Jag har jobbat... inget ovanligt... Men, idag var ingen kul dag på jobbet. Det har varit väldigt trögjobbat idag. Av nån anledning mår jag inte så bra just nu. mentalt är det inte så farligt.. jag har ont i magen och ont i nacke och huvud. Det blir säkert bättre...
När jag kom hem låg det ett paket på bordet. Jag hade vunnit en auktion på Tradera. En ny klänning. Ska ha den på min kusins bröllop. Jag är jättenöjd!!! =) Tycker den är fiiiiin. Nu ska jag bara hitta en bolero eller sjal att ha till den.


joykill

Sitter här och tänker för mig själv... jag kom just hem och hade köpt med mig vanilj yoghurt och start naturell. Då kommer min man med kommentaren "men det är mycket socker iden"! Åh, jag blir så arg. Ja, det må så vara, men jag har inte haft någon aptit alls de senaste dagarna och jag äter inte som jag ska på grund av det. Idag till exempel blev det ingen frukost och jag visste att jag inte direkt skulle hinna med någon lunch för jag skulle iväg ett ärende på lunchen. På min förmiddagsrast köpte jag därför en matig macka. Har inte ens ätit upp den idag. Jag har druckit vatten, en cola light och en frappuccino. Och en halv "matig" macka... inte bra. Men, jag har också fått veta idag att vikt och midjemått har minskat ytterliggare.. det är positivt!

Min man har rätt. Vi ska inte ha "sötsaker" hemma. Han säger att om det finns hemma så äter han det.. Jag sa till honom att han ju kunde intala sig själv att han inte tycker om det.

Det finns säkert bättre saker jag kunde köpt... men, nu blev det som det blev.... I min hjärna är det bättre att jag äter något som har lite socker i sig än att inte äta något alls. Jag ska ju äta frukost, mellis, lunch, mellis och middag, men just nu känns det jobbigt.


firmafest

Ja, det har jag varit på idag. Det blev inget långvarigt för mig eftersom de jag "hängde" med ska alla börja jobba kl 8 imorgonbitti. Själv börjar jag inte förrän kl 11:30. Mensvärken har kommit och gått under dagen. Painkillersis the shit!
Det serverades god mat på festen. Vi åkte färja en bit, men var ändå kvar i Stockholm. Det är charmen med att bo i "öarnas stad". Jag har till och med haft klänning på mig idag.
Bortsett från att jag legat på soffan i fosterställning med magont hela dagen så har det varit en skön ledig dag och kvällen var trevlig. Det kanske hade kunnat vara ännu trevligare om den hade varat längre...men, men... Vi fick filtar. Det var trevligt... Den är jätteskön.

aj aj aj aj aj

Jag har int i magen! Mensvärk! Snälla värktablett, ta bort smärtan...

Har inte orkat skriva på ett tag och kommer inte att skriva mer just nu.....

RSS 2.0