Svaret på gåtan

Jag har nu fått reda på varför jag är hes. Var hos en halsspecialist idag och fick veta att det inte var något fel på stämbanden utan att jag har bihålsinflammation. Man kan tydligen bli hes när man har det. Så, nu blev jag satt på en pencilin kur. Får prata, men inte i telefon på jobbet. Läkaren sa att man talar annorlunda när man talar i telefon jämfört när man pratar "vanligt". Om jag fortfarande är hes på måndag ska jag ringa tillbaka till honom och då kommer jag att bli sjukskriven. Ska ju börja jobba 50% från och med fredag. 4 dagar i veckan. Får jag inte prata i telefon kan jag inte jobba.... Men men... den tiden den sorgen.

På väg till jobbet efter läkarbesöket hände det en liten olycka med bussen. Det var en herrelös bil som stod parkerad och plötsligt började rulla sakta och som rullade in i bussen. Ingen skada skedd, men det kunde hänt något allvarligt. Mycket trafik... Därefter, när vi var på väg igen så bad chauffören om någon som kunde ställa upp som vittne om så behövs.. Jag skrev ner namn och nummer. Sen, skulle jag ge min plats åt en äldre man. Jag bytte plats och då skadade jag fingret på en skruv som var lös och väldigt vass. Inget allvarligt, men sååå typiskt...

Det har inte varit en kul dag på jobbet idag... Har känt mig lite som i dvala... Inget speciellt har hänt, alla var lika trevliga som vanligt, det är bara jag som känt mig lite "off". Det gör jag fortfarande. Vet inte varför. Det är inget som egentligen är fel.
Trött, ska sova snart!!

Tjing½!

Kommentarer
Postat av: Anna

tack ska du ha =)

2008-01-30 @ 20:12:24
URL: http://annahk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0